BIVŠI FUDBALER BARCELONE U BORBI SA KORONOM

Slavni golman u kritičnom stanju, zarazila ga supruga: Umjesto u karantin, otišla u kozmetički salon

Sport 31.03.20, 14:53h

Slavni golman u kritičnom stanju, zarazila ga supruga: Umjesto u karantin, otišla u kozmetički salon
Turski list „Milliyet“ javio je da je čuvenom turskom čuvaru mreže koronavirus prenijela upravo supruga po povratku sa putovanja iz Sjedinjenih Američkih Država

 

 


Bivši golman Barcelone Rustu Recber u kritičnom je stanju u bolnici nakon što je zaražen koronavirusom. On je prošle sedmice hitno primljen u bolnicu, a sada mu se stanje pogoršalo, prenose turski mediji. 


- Moj suprug primljen je u bolnicu i dijagnosticiran mu je covid-19. Sve je bilo normalno, ali su se iznenada razvili simptomi. Još smo u šoku – napisala je Rečberova supruga, prenosi B92.


Turski list „Milliyet“ javio je da je čuvenom turskom čuvaru mreže koronavirus prenijela upravo supruga po povratku sa putovanja iz Sjedinjenih Američkih Država. Isil je prekršila propise tokom pandemije i nije bila u dvosedmičnom karantinu, već je odmah otišla u kozmetički salon, koji ona vodi.


Rečber (46) je rekorder prema broju nastupa za reprezentaciju Turske sa 124 utakmice, uz učešće na tri evropska prvenstva i na jednom Svjetskom. Tokom karijere, osim za špansku Barcelonu, branio je i za turske klubove Fenerbahče, Bešiktaš i Antaliju. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI