Pjevačica iznenadila porukom

Britney Spears - od pop ikone do ikone radničke klase: 'Hranit ćemo jedni druge, preraspodijeliti bogatstvo, štrajkati'

Showbizz 26.03.20, 12:19h

Britney Spears - od pop ikone do ikone radničke klase: 'Hranit ćemo jedni druge, preraspodijeliti bogatstvo, štrajkati'
Mi ćemo hraniti jedni druge, preraspodijeliti bogatstvo, štrajkati! - napisala je Britney na svom Instagramu u socijalističkom duhu i odmah pokrenula lavinu komentara i pošalica

 

Mnogi američki celebrityji nisu još uvijek svjesni ozbiljnosti globalne pandemije koronavirusa ili samo misle kako su sigurni i ne tiče ih se. Glumica Vanessa Hudgens (31) ismijavala je isprva virus pa se morala izviniti, a zvijezda serije 'Izgubljeni', Evangeline Lilly (40), tvrdi kako je riječ o samo malo drugačijoj prehladi te da ne želi i ne namjerava potpuno promijeniti svoj život i navike odlaskom u karantenu.

 

Broj zaraženih u SAD-u rapidno raste, a sve one s pravom zabrinute za vlastito zdravlje i zdravlje svojih bližnjih puno je više razveselila izjava nekadašnje pop zvijezde Britney Spears (38).

 

- Tokom ovog vremena izolacije potrebna nam je povezanost više nego ikad. Nazovite voljene, napišite virtuelna ljubavna pisma. Tehnologije poput virtuelne komunikacije, streaminga i emitiranja dio su naše zajednice. Mi ćemo hraniti jedni druge, preraspodijeliti bogatstvo, štrajkati! - napisala je Britney na svom Instagramu u socijalističkom duhu i odmah pokrenula lavinu komentara i pošalica kako je slavna pjevačica ustvari komunist.

 

Montaža u društvu Marxa, Engelsa, Lenjina i Staljina bila je pitanje trenutka, a pop ikona postala je, barem nakratko u ovo neobično vrijeme, ikona radničke klase.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Communion goes beyond walls

BLIN
KOMENTARI