Dobre vijesti

Telemach korisnicima otključava dodatne kanale do 4. maja

Mediji 13.03.20, 12:17h

Telemach korisnicima otključava dodatne kanale do 4. maja
Ozbiljna vremena zahtijevaju da dajemo ozbiljnu podršku jedni drugima

 

- Obično ovo radimo u lijepim trenucima. Ali mi smo uz vas i u teškim - poručuju iz Telemacha, te su odlučili otključati dodatne kanale svojim korisnicima.


- Svjesni koliko stresa i promjena životnih navika donose vanredne okolnosti i znajući da su domovi najsigurnije luke usljed epidemije virusa Korona, u Telemachu su odlučili da otključaju dodatne kanale svojim korisnicima - saopšteno je iz ove kompanije.


- Mnogi ljudi će više vremena provoditi sa porodicom, često ispred televizora. Zato je Telemach, kao kompanija koja istinski brine o sugrađanima i u želji da bar malo olakša trenutak u kom smo svi zajedno, riješio da do 4. maja otključa dodatne kanale i svojim korisnicima omogući najrazličitije sadržaje. Pored toga, Telemach otključava i  Video klub, gde će biti dostupni svi katalozi, za koje je, kao i za kanale, mogla biti obezbijeđena saglasnost za otvaranje - navodi se u saopštenju.


- Ozbiljna vremena zahtijevaju da dajemo ozbiljnu podršku jedni drugima. Opustite se, smijite se uz program koji volite i ostanite bezbjedni - zaključuju iz Telemacha.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

 

BLIN
KOMENTARI