Od 17. marta na O Kanalu

Nova sezona satiričnog showa 'Nagovorite ljudima': Ovdje nema lažnih obećanja - istina i samo istina!

Mediji 12.03.20, 10:46h

Nova sezona satiričnog showa 'Nagovorite ljudima': Ovdje nema lažnih obećanja - istina i samo istina!
U ovom showu gledatelji neće čuti standardne političke govore i lažna obećanja nego istinu i samo istinu. Političari će pokazati i to da se međusobno slažu mnogo bolje nego što to raja misli

 

 

 


Od utorka, 17. marta u programu O Kanala počinje emitiranje nove sezone humoristično-satiričnog showa Nagovorite ljudima, u kojem glumci na osoben način prikazuju društveno-političku situaciju u BiH.


Naime, u izmišljenoj kontakt emisiji dr. Almir Čehajić Batko, glumci Milan Pavlović, Aida Bukva i Mirza Mušija, kao predsjednici izmišljenih političkih stranaka, odgovaraju na pitanja birača o njihovim stvarnim problemima.

 

nagovorite-ljudima-1


- Ovo je priča o bh. političarima koji odgovaraju i nagovaraju ljudima onako kako oni to ustvari i misle - drsko, bezobrazno i otvoreno. Emisija pokazuje drugo lice političara, odnosno  njihovo stvarno mišljenje o problemima bh. građana i aktuelnim događajima u BiH. U ovom showu gledatelji neće čuti standardne političke govore i lažna obećanja nego istinu i samo istinu. Političari će pokazati i to da se međusobno slažu mnogo bolje nego što to raja misli - objašnjava Almir Čehajić Batko.


Show Nagovorite ljudima gledatelji O Kanala mogu pratiti utorkom u 22:10 sati.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI