sto ljudi, sto ćudi

Škorpion nesnosno kuka, a rak se pravi da je dobro: Kakvi su horoskopski znakovi kada su bolesni?

Zabava 10.03.20, 20:37h

Škorpion nesnosno kuka, a rak se pravi da je dobro: Kakvi su horoskopski znakovi kada su bolesni?
I o svojoj patnji obavijestit će baš sve koji ga poznaju

 

Horoskop utječe na brojne naše karakteristike, obrasce ponašanja i stvari koje volimo, odnosno ne volimo raditi. Može utjecati i na to kakvi smo kada nas pogodi neka sezonska boljka poput prehlada ili gripa. Zabavite se i provjerite što vaš horoskopski znak radi kad je bolestan.

 

OVAN
Ne pitajte ništa ovna kad je bolestan. Puca kao kokica na pitanja jesi li izmjerio temperaturu, mogu li ti napraviti čaj i kako se osjećaš.

 

BIK
Ako pitate bika, on uopće nije hipohondar već ima odgovaran odnos prema svojem zdravlju. Na prvi znak neke bolesti u njegovoj okolici pohitat će do doktora na pregled.

 

BLIZANAC
Blizanac će ujutro nazvati šefa da mu kaže kako je bolestan i da je ne može raditi. No već popodne čudesno će prizdraviti te iskoristiti slobodan dan da se podruži s prijateljima.

 

RAK
Bolesni? Rakovi nisu nikad bolesni. Oni se uvijek ponašaju kao da su savršeno zdravi i da ne trebaju liječničku pomoć.


LAV
Rasprodane su sve zaštitne medicinske maske za lice u vašoj ljekarni? Vjerojatno su ih pokupovali lavovi. Oni obožavaju brzopotezna rješenja iz ljekarne – napravit će sve samo da ne moraju ići kod doktora.

 

DJEVICA
Djevica će trpjeti za cijeli kolektiv ili kućanstvo. Tempratura, upala grla ili otvoreni sinusi neće je smesti da obavi svoje zadatke, iako će se osjećati grozno i o tome šutjeti.

 

VAGA
Kada je bolesna, vaga je nemirna. Prikujete li je za krevet izmislit će tisuću stvari koje mora obaviti i mjesta koja mora posjetiti samo da ne mora razmišljati o svojem zdravstvenom stanju.

 

ŠKORPION
Škorpion kuka da je bolestan non-stop. I o svojoj patnji obavijestit će baš sve koji ga poznaju.

 

STRIJELAC
Jeste li strijelcu pripremili mekanu pidžamu i topao čaj? Pa što čekate? Ovaj horoskopski znak želi da se njegov partner, roditelji ili prijatelji ponašaju prema njemu kao prema maloj bebi.

JARAC
Bye-bye tuširanje! Kad su bolesni, jarčevi će provesti cijeli dan u krevetu. Neće im se dati prošetati ni do kuhinje, a kamoli do kupaonice da obave najosnovniju higijenu.

 

VODENJACI
Vodenjacima treba dosta vremena da ozdrave. Ili im je to samo izvrstan razlog da budu lijeni. Hm…

 

RIBE
Niste vidjeli ribu već neko vrijeme? Vjerojatno je bolesna. Ribe se vole povući u izolaciju kad su bolesne jer ne žele da ih itko vidi u takvom stanju.

  
 (Zadovoljna.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI