Sjednica u Mostaru

Predsjedništvo HDZ-a BiH: Nepovjerenje je osnova svih odnosa u BiH

Front 02.03.20, 16:43h

Predsjedništvo HDZ-a BiH: Nepovjerenje je osnova svih odnosa u BiH
Na središnjoj razini stranka će formirati tijelo koje će koordinirati pripremu i provedbu svih aktivnosti vezanih za lokalne izbore, poručili su iz HDZ-a BiH

 

Predsjedništvo HDZ-a BiH na današnjoj sjednici u Mostaru konstatiralo je kako je nepovjerenje osnova svih odnosa u Bosni i Hercegovini te pozvalo na međusobno uvažavanje i gradnju povjerenja između konstitutivnih naroda u BiH.

 

Na sjednici je razgovarano i o migrantskoj krizi, a raspravljalo se i oko priprema za lokalne izbore, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

 

"Za narednu sjednicu potrebno je pripremiti sve potrebne odluke. Na središnjoj razini stranka će formirati tijelo koje će koordinirati pripremu i provedbu svih aktivnosti vezanih za lokalne izbore, a cijeli proces će biti u potpunosti decentraliziran. Središnja razina biti će programska, tehnička i kadrovska potpora. Cilj je ostvariti bolji rezultat od prethodnih lokalnih izbora", poručili su iz HDZ-a BiH.

 

Na sjednici je naglašena komunikacija i koordinacija Središnjice HDZ-a BiH sa regionalnim, gradskim i općinskim odborima te organizacijom HDZ-a BiH za Brčko distrikt za pripremu i provedbu izbora, stoji u priopćenju.

 

(FENA/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI