TRENER ČELIKA OZAT UMIT OZAT SVE IZNENADIO IZJAVOM

Prema meni se ponašaju kao da sam došao iz Sirije, pisat ću predsjedniku Erdoganu!

Sport 23.02.20, 20:39h

Prema meni se ponašaju kao da sam došao iz Sirije, pisat ću predsjedniku Erdoganu!
Trener Čelika Umit Ozat nakon utakmice sa Zrinjskim imao je svoj medijski show. Prvo je zamolio trenera gostiju Milomira Žižovića da napusti press a potom je dao u najmanju ruku čudnu izjavu. Nije baš najasnije bilo ko ga smatra Sirijcem

 

“Protivnik je igrao sa ‘tri čovjeka više’. Ne znam koja će ocjena biti za sudije, ali protivničkom treneru ne želim da iskažem nepoštovanje. Želim da kažem nešto o nama”, objasnio je Umit Ozat, zbog čega je tražio da gostujući trener napusti presicu.

 

“Ja nisam došao radi novca, došao sam samo zbog dobrih odnosa sa predsjednikom. Došao sam da pomognem, ali vidim da u gradu ima nejasnoća i protivnika. Prema nama se ponašaju kao da smo došli iz Sirije. Mi se trudimo i želimo da uzmemo naknadu za taj trud”, kazao je Ozat.

 

“Ne znam šta se traži. Vjerovatno žele da ova ekipa nema uspjeha. Ove sedmice, ako se to ne završi, mi nemamo razloga da budemo ovdje”, kazao je Ozat, koji je istakao kako “nigdje u svijetu sudija ne bi ovako sudio za domaću ekipu”.

 

“Neka se niko ne sekira, ova će ekipa osigurati opstanak. Bitno je samo da naši navijači ne izgube nadu. Ako ne dobijemo registraciju naredne sedmice, pisat ću predsjedniku Turske i obavijestiti ga da se ovdje prema nama ponašaju kao prema izbjeglicama”, kazao je Ozat, koji je istakao da ne bježe, da nisu na “crvenim potjernicama”, nego su samo došli da rade u Bosnu i Hercegovinu.

 

(BHFudbal.ba/DEPO Portal/ak)

 

 

BLIN
KOMENTARI