VIDEO/ IZNAD ZAKONA

Sramota: Poslušajte kako Milan Tegeltija pojašnjava da je on predstavnik Republike Srpske u VSTV-u!

Front 20.02.20, 18:34h

Sramota: Poslušajte kako Milan Tegeltija pojašnjava da je on predstavnik Republike Srpske u VSTV-u!
Koji član Zakona o visokom, sudskom i tužilačkom vijeću kaže da u toj instituciji postoje predstavnici entiteta? - glasilo je pitanje na koje je Tegeltija pokušao odgovoriti...

 

Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, pozvao je na današnji sastanak u Istočnom Sarajevu sve nosioce dužnosti u institucijama BiH, koji dolaze iz bh. entiteta Republika Srpska, kako bi ih upoznao s nedavno usvojenim odlukama entitetskog parlamenta.


Dosta reakcija u javnosti izazvala je izjava predsjednika Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Milana Tegeltije koji je rekao da je predstavnik Republike Srpske u VSTV-u, da ima obaveze prema tome entitetu, on i svi članovi iz Republike Srpske, te da ne može ignorisati stavove tog entiteta.


Tim povodom, ali i zbog drugih tema, jučerašnji gost Vijesti Al Jazeere bio je u Banjoj Luci predsjednik VSTV-a BiH Milan Tegeltija.


Koji član Zakona o visokom, sudskom i tužilačkom vijeću kaže da u toj instituciji postoje predstavnici entiteta? - glasilo je pitanje na koje je Tegeltija ovako pokušao odgovoriti...

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI