TEŠKA SUBOTNJA NOĆ

Drama nakon hapšenja, policajac završio na KCUS-u: Šta se sinoć dešavalo ispred Policijske stanice Novo Sarajevo?

Hronika 16.02.20, 11:48h

Drama nakon hapšenja, policajac završio na KCUS-u: Šta se sinoć dešavalo ispred Policijske stanice Novo Sarajevo?
Sve se odigralo prilikom predaje Nukić i njene kćerke u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS, ispred zgrade Policijske stanice Novo Sarajevo

 

 

Merzemina Nukić (54), koja je sinoć napala nožem policajca ispred Policijske stanice Novo Sarajevo, te njena kćerka Lejla Sara Nukić-Hatibović, zadržane su u pritvoru, javlja Avaz


Radi se o lažnoj volonterki koja je sakupljala pomoć, ali i koja je poznata po upotrebi narkotika. Ona i kćerka su jučer uhapšene prema potjernici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske. Kako je potvrđeno iz MUP-a KS, potjernicu su pripadnici Policijske stanice Ugljevik raspisali još 10. februara.


Sve se odigralo prilikom predaje Nukić i njene kćerke u prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a KS, ispred zgrade Policijske stanice Novo Sarajevo.

 

Nukić je nožem policajcu nanijela povredu nadlaktice lijeve ruke. Ljekarska pomoć mu je ukazana u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu. Iako je riječ o lakšim povredama, policajac je zadržan na daljnjem liječenju.


O slučaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI