SLOBODAN VASKOVIĆ/ OTROVNI MULJ BH. DRUŠTVA

I najbenignija istina u ovom gulagu je jeres: Živimo surovo vrijeme, čini se da nema alternative, ali...


10.02.20, 14:07h

 


slobodanvaskovic.blogspot.com

 

1.
Živimo surovo vrijeme za koje se čini da nema alternative; Silom natjerani u paralelnu fejkstvarnost stvorenu vulgarnim napadom i razaranjem institucija na svim nivoima; Satiranjem Društva u cjelini; Njegovim pretvaranjem u otrovni mulj.


2.
Arbitri/Uzurpatori koji definišu našu nesretnu stvarnost nemilosrdniji su nego ikad.


3.
Svaka laž, ispaljena iz komandnog centra Logora, proglašava se dogmom. I najbenignija istina u tom gulagu je jeres, zbog koje se završava na lomači složenoj od najmorbidnijih diskvalifikacija; za početak.
 

4.
Svako uznemiravanje psihopatološkog Režima, (ogrezlog u svemu najgorem što se zamisliti može), objavljivanjem i najmanje istine o njima, njihovim nedjelima, povlači čitav lanac osvetnika iz redova primitivaca, neznalica i nekompetentnih, ali nasilnih sluga “arbitara”, koji, dobro uvježbani, brzo reaguju udarajući na jeretike, sa samo jednim ciljem - njihovog potpunog uništenja.


5.
Sluge su pozicije stekli poltronisanjem, jasno izraženom spremnošću na svako zlo, njegovim činjenjem u kontinuitetu.


6.
Intelektulano kastrirani Arbitri i podređene im mentalne gnusobe-čuvari fejkstvarnosti, koriste najprizemnije, najmalicioznije, najbrutalnije metode kako bi se obračunali sa svakim ko se usudi vlasnike Feuda uznemiriti istinom u njihovoj mračnoj paralelnoj fejkstvarnosti, silom nametnutom kao jedinoj postojećoj.


7.
Istina je njihov najveći neprijatelj, izvorište njihovih nekontrolisanih strahova koje zatomljuju, sada već, nekontrolisanim nasiljem.


8.
Zato, ko god ne prihvata nametnutu fejkstvarnost njegova lična stvarnost postaje najsuroviji Logor u kojem je izložen svakoj vrsti opasnosti, napada, pakosti, podmetanja, nasilja i u kojem život ne vrijedi ništa.


9.
Svako ko ukaže na stvarno stanje, brzinom svjetlosti stiže u vrh liste za odstrel.


10.
Sezona lova ne prestaje; Sistematična je, svakodnevna, detaljna, ubitačna.


11.
Kao protivuslugu za poslušnost, Arbitri/Uzurpatori koji definišu našu nesretnu stvarnost, nude “mirno i sigurno ropstvo”!

Prihvatnje njihove ponude je pristanak i na njihove zločine; Saučesništvo u sopstvenom satiranju do konačnog nestanka.


12.
Ma koliko surovo vrijeme bilo, alternativa uvijek postoji.


“Ako sloboda išta znači, onda znači pravo da se ljudima kaže ono što ne žele čuti” (Džordž Orvel).

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 


BLIN
KOMENTARI