KRALJEVI ORALNOG SEKSA

Kivin metodom do orgazma u samo tri minute: Jasnije upute od ovih nigdje nećete naći

DEPO PLUS 30.01.20, 11:17h

Kivin metodom do orgazma u samo tri minute: Jasnije upute od ovih nigdje nećete naći
Čak 60 posto žena ovim putem doživljava brži i intenzivniji orgazam

 

Zadovoljiti ženu oralnim seksom nije uvijek jednostavno. Svako tijelo je drugačije i ono što ste naučili da nekome pruža zadovoljstvo ne mora predstavljati jednaki užitak nekom drugom. Čak ni ono što vas može dovesti do vrhunca u oralnom seksu (ako ste žena) nekoj drugoj ženi ne mora biti jednako uzbudljivo. No, postoji jedna nova 'metoda' oralnog seksa za koju svi tvrde da je uspješna i da brzo dovodi do orgazma.

 

Radi se o takozvanoj Kivin metodi za koju se tvrdi da garantuje uspjeh, odnosno da većinu žena dovodi do orgazma u roku od tri minute, a ostali koji ga ne uspiju postići u tri sasvim sigurno to uspijevaju u deset minuta.

 

- Metoda Kivin je vrlo uzbudljiv način izvođenja oralnog seksa, istraživanja su pokazala da omogućuje postizanje orgazma u roku od tri minute, a čak 60 posto žena tim putem doživljava brži i intenzivniji orgazam - objašnjava seksualna terapeutkinja Annabelle Knight dodajući da se svakako isplati probati i provjeriti je li to istina.

 

Kako se izvodi

 

Osoba koja pruža oralni seks ne prilazi između nogu onome, već sa strane. Klitoris treba primiti između kažiprsta i palca te ga podignuti da stoji uspravno, a zatim, umjesto lizanja cijele stidnice, ližite samo izbočinu klitorisa: s jedne strane krenete, prijeđete jezikom preko cijelog klitorisa do druge strane i natrag. Na taj način postiže se detaljnija stimulacija klitorisa nego uobičajenim metodama oralnog seksa.

 

Položaj

 

- Bolje je pristupiti partnerici preko bedra nego između nogu. Dok kažiprstom i palcem držite klitoris, srednji prst lijeve ruke položite na međicu ili perineum (područje između vagine i anusa) kako biste osjetili kontrakcije mišića. Kad osjetite da je partnerica blizu orgazma, jezikom se usredotočite na vrh klitorisa.

 

Tajna je u tome da kod metode Kivin zapravo istovremeno nudite tri nova doživljaja: pristup sa strane, stimulaciju međice i lizanje klitorisa po cijeloj njegovoj površini - objašnjava Annabelle Knight. Oni koji su isprobali tvrde da, nakon što steknu određenu rutinu, partnericu uspiju dovesti do vrhunca u roku od pet minuta dok im je prije za to trebalo najmanje dvadeset minuta.

 

Nemojte odustajati

 

Iako se svi koji su isprobali tu metodu slažu u tome da je vrlo učinkovita, nemojte očekivati da će vam s njom uspjeh biti iz prve zagarantovan. Možda se to neće uvijek dogoditi ili možda neće prvih nekoliko puta dok se ne snađete s novom metodom i položajem, no ono što je važno jest da vas ova, kao i svaka druga nova metoda, potiče na eksperimentiranje i stimuliranje alternativnih erogenih zona.

 

Svako novo iskustvo partnere može zbližiti i potaknuti ih da nastave istraživati dok ne otkriju ono što je za njih najuzbudljivije i najpoticajnije.

 

(Gloria.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

**************************************************

 

Bonus video... gledaj DEPO TV!

 

 

 

BLIN
KOMENTARI