Policija upućena na lice mjesta

U Hrvatskoj se srušio helikopter

Hronika 27.01.20, 11:49h

U Hrvatskoj se srušio helikopter
Odmah po dojavi na mjesto događaja su upućena su dva broda Postaje pomorske policije uz policijske službenike ostalih policijskih postaja

 

Kod hrvatskog otoka Zlarin u more je pao helikopter, javlja Index.

 

"Obavještavamo vas da je u Operativnom dežurstvu policije Policijske uprave u 11.06 sati zaprimljena dojava da je između Zablaća i Zlarina u more pao helikopter.

 

Odmah po dojavi na mjesto događaja su upućena su dva broda Postaje pomorske policije uz policijske službenike ostalih policijskih postaja, a o ovom događaju su obavještene i sve druge službe, Lučka kapetanija, hitna služba, vatrogasci i sve druge nadležne službe.


Nakon dolaska na mjesto događaja o svim poduzetim mjerama i radnjama ćemo blagovremeno obavijestiti javnost", objavila je policija.

 

U području otoka Zlarina i Zablaća kod Šibenika u Hrvatskoj pao je helikopter Kiowa OH-58 D tijekom trenažnog leta koji je započeo u ponedjeljak u 10,30 sati, objavio je MORH.

 

 Poduzete su sve mjere i radnje kako bi se pronašla i spasila posada. MORH napominje da će pravovremeno izvijestiti javnost o detaljima, prenosi Hina.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg; Foto: Arhiv)

BLIN
KOMENTARI