ZLOČESTI NARANDŽASTI DEČKO

Divlji tulumi, ljubavnice, sramotne fotografije: Harryjev život prije Meghan pun je skandala, a obožavao je plavuše

Nedjeljni magazin 22.01.20, 11:34h

Divlji tulumi, ljubavnice, sramotne fotografije: Harryjev život prije Meghan pun je skandala, a obožavao je plavuše
Danas 35-godišnji princ Harry uzoran je otac i suprug, no ne tako davno bio je zločesti narančasti dečko s tendencijom da obitelj dovede na rub živaca

 

 


Danas 35-godišnji princ Harry uzoran je otac i suprug, no ne tako davno bio je zločesti narančasti dečko s tendencijom da obitelj dovede na rub živaca.


Prije nego što je od princa postao žaba, barem kako ga neki strani kritičari i strani mediji predstavljaju ovih dana, u režiji nezaustavljive Meghan Markle, Harry je bio buntovnik, partijaner i osvajač plavokosih žena, piše Dnevnik.hr.


Šalu na stranu.


35-godišnji princ Harry, bez obzira na to je li po brojnim kritičarima i žaba, danas je suprug i otac, a prije nego što je u njegov život ušetala bivša glumica Meghan Markle, bio je nestašni dječak narančaste kose kojeg je stroga baka kraljica voljela unatoč svim glupostima i skandalima koje joj je priuštio.


Jedan od najvećih svakako je bio onaj kada je uhvaćen kako "kao od majke rođen" okorjelo tulumari u Las Vegasu. I dok se on provodio očito vjerujući u onu "što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu", paparazzi su zadovoljno trljali ruke za takve neprocjenjive fotografije koje su razbjesnile i baku i tatu Charlesa, koji su nestašnog i golog princa odmah povukli nazad u dvorac na sigurno.


Bili su tu i brojni noćni izlasci, a prilikom jednog upao je u bazen nakon što ga je zavarala koja čašica previše, pa je izgubio ravnotežu. Fotografirao se i gol s prijateljima te s čašama na bradavicama, pa se čini kako je princ volio biti gol i izvan "grada grijeha".


Osim s bocom, ljubakao se Harry i sa svojim djevojkama u javnosti, što mu je jasno zabranjeno, i to u rangu "nađite si sobu", no ništa od navedenog nije se dalo usporediti sa skandalom koji je priredio obitelji i monarhiji 2005. godine kada se na jednoj privatnoj zabavi pojavio u nacističkoj uniformi.


Zanima vas što je Harry još napravio tijekom svoje faze "zločestog dečka"?


Pričao je pred mnoštvom nepoznatih ljudi neprimjerene šale, pio skupi šampanjac iz proteze za nogu, bio je na liječenju od alkohola svega jedan dan, htio se fizički sukobiti s fotografom nakon izlaska iz jednog noćnog kluba 2004. godine, no zaustavilo ga je vlastito osiguranje. 2006. godine u medije je plasirana priča 12 godina starije reality zvijezde Catherine Ommanney, koja je tvrdila kako se ljubakala s princem. Radi se o zvijezdi popularnog showa "Real Housewifes".


2011. godine princ Harry svoje je okorjelo partijanje prebacio i na party otok Hvar, gdje su ga kamere snimile kako pleše na legendarnu pjesmu Billie Jean. Harry je pio tekilu, družio se s djevojkama, a za kraj lude večeri okupao se u bazenu noćnog kluba u kojem se zabavljao kao nikad u životu.


Neko vrijeme njegov je tata zapošljavao ljude koji su princa pratili na putovanjima kako bi ga spriječili da drugo jutro njegovo lice bude na svim svjetskim naslovnicama, i to uglavnom izobličeno od najdražeg mu poroka - alkohola. I noć prije bratova vjenčanja Harry se nije suzdržao od tulumarenja. Ostao je budan do 3 ujutro, a navodno je skočio s balkona jednog hotela te ozlijedio nogu.


Da se razumijemo, ni princ William nije ostao imun na zov burnog britanskog noćnog života, no pored Harryja je bio mala beba. I njegova supruga Kate Middleton nekad je voljela u vrućim hlačicama i štucnama zaviriti u razne noćne klubove, no nikada to nisu bili skandali svjetskih razmjera kakve je znao izazvati jedan i jedini Harry. Ne znamo samo što bi bilo da baki nije najdraži unuk...


U međuvremenu je Harry tulumario i s glazbenim mogulima Kanyeom Westom i Diddyjem, navodno osvojio i pjevačicu Ellie Goulding, a onda je u njegov život ušla glumica Meghan, koja ga je istovremeno smirila u potpunosti, ali i odvojila od obitelji. Samo se nadamo da princ neće ponovno podivljati u Kanadi sada kad se i službeno udaljio s kraljevskih dužnosti.


Ipak, nekako mislimo da Meghan to neće dopustiti, dok mu bivše djevojke nisu imale drugog izbora nego šutjeti i gledati kako se njihov princ pretvara u alkoholiziranu žabu u ranim jutarnjim satima izlazeći iz mnogobrojnih londonskih klubova i pubova.

 

Ipak je ona sada njegova supruga i majka njegova sina!

 

Fotografije iz "zločeste faze" princa Harryja pogledajte ovdje.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI