Peti put pred oltarom

Pamela Anderson se u tajnosti vjenčala za 22 godine starijeg: Evo ko je njen novi odabranik

Showbizz 22.01.20, 11:10h

Pamela Anderson se u tajnosti vjenčala za 22 godine starijeg: Evo ko je njen novi odabranik
Anderson je pred oltarom bila četiri puta ranije. Rokeri Tommy Lee i Kid Rock nisu se pokazali kao pravi izbor za Pamelu, a s pokerašem Rickom Salamonom vjenčala se i razvodila čak dvaput

 

Glumica, aktivistica i nekada Playboyeva zečica Pamela Anderson (52) u tajnoj ceremoniji rekla je 'da' filmskom mogulu Jonu Petersu (74). Page Six prenosi kako se vjenčanje odigralo u nedjelju, u Malibuu, a Pameli je ovo peti brak.

 

Iako je to vijest koja je njene obožavatelje ostavila u čudu, bolje upućeni poznavatelji showbiz zbivanja prisjećaju se kako je par bio u vezi prije više od 30 godina, a da su se prethodnih mjeseci ponovno zbližili.

 

- Oni jednostavno pripadaju zajedno. To je divna holivudska romansa - rekao je izvor blizak paru za spomenuti medij.

 

Anderson je pred oltarom bila četiri puta ranije. Rokeri Tommy Lee (57) i Kid Rock (49) nisu se pokazali kao pravi izbor za Pamelu, a s pokerašem Rickom Salamonom (51) vjenčala se i razvodila čak dvaput.

 

Posljednja javnosti poznata veza nekadašnjeg seks simbola bila je ona s francuskim nogometašem Adilom Ramijem (34), a završila je ružno. Uz medijsko prepucavanje, pri čemu je Pamela nogometaša okarakterizirala nasilnim sociopatom, manipulatorom i čudovištem, a on nju lažljivicom.

 

(24sata.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI