'Ne može glumiti da nije znao šta potpisuje'

SBB: Arnaut je potpisao ugovor i to će grafolozi lako dokazati! Osvojio je minoran broj glasova, a zaradit će 500.000 KM...

Front 20.01.20, 19:29h

SBB: Arnaut je potpisao ugovor i to će grafolozi lako dokazati! Osvojio je minoran broj glasova, a zaradit će 500.000 KM...
Obavještavamo javnost da je on zaista potpisao taj ugovor - stoji u saopćenju

 

 

Nakon što je Damir Arnaut na svom Twitter profilu objavio da nije mogao potpisati notarski ugovor sa Radončićevim SBB-om kad je u to vrijeme bio na moru, opet se saopćenjem oglasio Savez za bolju budućnost:

 

- Obavještavamo javnost da je on zaista potpisao taj ugovor - stoji u saopćenju.

 

- Obzirom da se radi o pravnom ekspertu, istog upoznajemo da će ovlašteni grafolozi i svjedoci to sa lakoćom potvrditi. Gospodin Arnaut će za osam godina poslaničkog mandata ostvariti neto plaću oko 500.000 KM, koju ostvaruje zahvaljujući aktivizmu članova SBB-a, a ne svojom političkom zaslugom jer je osvojio minoran broj glasova - saopćeno je.

 

- Još jednom stavljamo na uvid javnosti Arnautov potpis na ugovor, koji je osobno inovirao i, stoga, ne može glumiti da nije znao šta potpisuje i u kakvu obavezu svjesno ulazi - navodi se u saopćenju Saveza za bolju budućnost.

 

ugovor-sbb

 

ugovor-sbb-1

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI