Video/ Stiže podrška sa svih strana

Kolege uz Jasnu Duraković: To carice! Mnogima ste pokazali da nisu pogriješili kada su glasali za Vas!

Front 13.01.20, 21:06h

Kolege uz Jasnu Duraković: To carice! Mnogima ste pokazali da nisu pogriješili kada su glasali za Vas!
Damir Nikšić u svom stilu obratio se video uratkom

 

Vijest da zastupnica SBB-a Jasna Duraković, kćerka čuvenog socijaldemokrate u BiH Nijaza Durakovića, neće glasati za smjenu Vlade Kantona Sarajevo i da istupa iz stranke odjeknula je kao bomba. Dok poruke podrške pljušte sa svih strana, obratile su joj se i kolege iz skupštinskih klupa, Damir Marjanović i Damir Nikšić.

 

- Poštovana kolegice Duraković, samo ljudi koji donose ovakve odluke mogu znati koliko hrabrosti i principijelnosti je potrebno da se napiše ono što ste Vi napisali. Vašim ostankom u skupštini i jasnim stavovima ste mnogima pokazali da nisu pogriješili kada su glasali za Vas. Radujem se budućim sjednicama i zajedničkim naporima i djelovanju u Komisiji za obrazovanje i nauku. Idemo dalje! - napisao je Marjanović.

 

Damir Nikšić u svom stilu obratio se video uratkom te Duraković poručio:

 

- To Jasna, carice! Svaka čast! To se zove ofsajd zamka. Vrata kluba samostalnih su ti otvorena. Idemo zajedno do kraja! - kazao je Nikšić te pozvao ljude da joj čestitaju i pruže podršku.

 

 

Predsjednik Naše stranke Predrag Kojović također se pridružio čestitkama Jasni Duraković kratkom objavom na svom FB profilu: 

 

predrag-kojivic-bravo-jasna 

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI