foto/ sve pršti od svjetlosti

Božić na zagrebačkoj adresi Alena Islamovića i supruge Marijane: Lampice, svijeće, raskošna jelka...

Showbizz 28.12.19, 19:00h

Božić na zagrebačkoj adresi Alena Islamovića i supruge Marijane: Lampice, svijeće, raskošna jelka...
- Na meni je samo da sve te ukrase doteglim iz garaže - smije se Alen

 

Stan obitelji Islamović na zagrebačkom Borovju nije teško pronaći. Balkon i unutrašnjost pršte od svjetlosti božićnih lampica već sredinom prosinca - piše Jutarnji


Za to je zaslužna Marijana, supruga poznatog rokera Alena Islamovića, koja već godinama sve ranije ukrašava kuću jer cijela obitelj naprosto obožava božićne ukrase. Primili su nas u svom toplom domu koji već odiše blagdanskom atmosferom, a pjevač, poznat po bezvremenim hitovima Divljih Jagoda i Bijelog Dugmeta, poput “Đurđevdana”, “Ružica si bila” i “Motori”, priznao nam je da se dekoracijama bavi najviše supruga.

 

- Na meni je samo da sve te ukrase doteglim iz garaže - smije se Alen.

 

Marijana nam otkriva da je oduvijek voljela Božić, kako zbog ukrasa, tako i zbog dobre atmosfere koja nastane kad se za stolom okupi cijela obitelj. U njihovom slučaju to su kćeri Una i Lara, Alenove mezimice, koje su već odrasle, udane žene i majke prekrasnih sinova Dina i Davida, a društvo im pravi i veseli pas Uno, uvjerljivo najveći “pozer” kad je u pitanju fotografiranje za Studio.

 

Kreativnost


- Nekada smo kuću kitili na Badnjak ili nekoliko dana ranije, prema tradiciji. Ali onda nam ju je bilo žao raskititi, činilo nam se da je to premalo vremena za uživanje u blagdanskoj čaroliji. Pa sam tako, malo po malo, počela kuću uređivati sve ranije i svima se to svidjelo - otkriva Marijana, dok mlađa kći Lara kroz smijeh kaže da pripreme za Božić u njihovoj obitelji traju “bar mjesec dana”.

Ostatak teksta kao i fotografije iz Islamovićevog doma pronađite ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI