foto/ prava dama

Jednu joj želju nije ispunio: Šta majka Željka Joksimovića kaže o njegovoj karijeri?

Showbizz 21.12.19, 19:37h

Jednu joj želju nije ispunio: Šta majka Željka Joksimovića kaže o njegovoj karijeri?
Željkova mama se ne pojavljuje često u javnosti, te mnogi i ne znaju kako ona izgleda

 

Pop pjevač Željko Joksimović danas je jedan od najuspješnijih pjevača na ovim prostorima, a veliku podršku u bavljenju muzikom ima od svoje porodice, pogotovo od majke Vesne. 


Željkova mama se ne pojavljuje često u javnosti, te mnogi i ne znaju kako ona izgleda. Ipak, ona je pristalica trendova današnjice, te ima profile na društvenim mrežama, gdje često objavljuje svoje fotografije, ali i fotografije njenih bližnjih.

 

Ono što se da primijetiti je da je majka Željka Joksimovića i prava dama i uvijek lijepo dotjerana.

 


Željko je privržen porodici i kada god mu obaveze dozvoljavaju on posjećuje svoje roditelje Vesnu i Branislava u rodnom Valjevu, gdje oni i danas žive.

 

vesna-joksimovic

 

Željkova mama Vesna jednom prilikom je ispričala da je veoma ponosna na svog sina, ali da joj jednu želju ipak nije ispunio. Vesna je sretna što je Željko uspješan pjevač, ali njena želja je bila da se bavi drugim zanimanjem u sferi muzike.

 


– Željela sam da bude dirigent. To je bila moja želja. I on to umije. To tinja u njemu. On je pun iznenađenja i živi u tome da sam sebe iznenadi. Nikad se ne zna šta će da bude u budućnosti – iskrena je bila Vesna, piše pulsonline.rs.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/MR)

BLIN
KOMENTARI