niko nije htio da mu pomogne

Srbijanski folker brutalno premlaćen metalnom šipkom: 'Ovo je pokušaj ubistva, samo sam gledao kako da se spasim...'

Showbizz 21.12.19, 16:18h

Srbijanski folker brutalno premlaćen metalnom šipkom: 'Ovo je pokušaj ubistva, samo sam gledao kako da se spasim...'
On objašnjava da su prolaznici gledali kako ga napadač s fantomkom bije šipkom, ali da niko nije ni pokušao da mu pomogne

 

Martin Nedeljković, folk pjevač iz Pirota, brutalno je pretučen u noći između srijede i četvrtka u tom gradu, kada ga je nepoznata osoba napala metalnom šipkom!

 

Nedeljković kaže za "Kurir" da je slučaj prijavio policiji i da se nada da će napadač uskoro biti uhapšen.

 

"Bilo je prestrašno! Ne daj bože da se ovo ikome desi", kaže uznemireni pjevač. On se prisjetio kobne večeri i objasnio da ne zna šta bi mogao da bude motiv za njegovo prebijanje.

 

"Bilo je oko jedan sat posle ponoći. S prijateljem i prijateljicom sam krenuo kući iz lokala. U jednom trenutku mi je prišla nepoznata osoba s crnom fantomkom na glavi, a u ruci je držala metalnu šipku. Zamahnuo je rukom i taj prvi udarac sam uspeo da izbegnem. Počeo sam da bežim niz ulicu, ali me je taj muškarac, dok sam bežao, udario šipkom po telu. Sapleo sam se i pao, a dok sam ležao, on me je udarao", prepričava nemili događaj Nedeljković i dodaje:

 

"Rukama sam pokrio glavu da me ne bi povredio i na sve načine gledao kako da se spasem. Uspeo sam da se podignem i nastavio da trčim do prvog lokala koji je bio otvoren. Tu sam uleteo i pozvao policiju".

 

On objašnjava da su prolaznici gledali kako ga napadač s fantomkom bije šipkom, ali da niko nije ni pokušao da mu pomogne.

 

"Najgore je to što su ljudi posmatrali dok me je taj čovek udarao šipkom i niko nije reagovao na nasilje", ogorčen je pjevač iz Pirota, koji naglašava da nikome nije dužan, niti se kome zamjerio.

"Ne znam zbog čega sam brutalno prebijen. Ovo je pokušaj ubistva, jer da nisam uspeo da se spasem, ko zna šta bi bilo. Imam teške povrede po telu, a da vam ne pričam o stresu koji sam preživeo. Policija je uradila svoj deo posla i verujem da će se slučaj rasvetliti", kaže Nedeljković.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI