FOTO/ PROMOCIJA U SARAJEVU

Novi proizvod na tržištu BiH: Barcaffe Perfetto kapsule za ljubitelje vrhunskog espressa

Biznis Klub 19.12.19, 13:55h

Barcaffè Perfetto kapsule povezuju italijansku ekspertizu i tradiciju Barcaffe-a dugu skoro 50 godina sa modernim načinom života i globalnim trendovima

 

 

Barcaffe je danas u restoranu „Druga kuća“ u Sarajevu, organizovao druženje sa predstavnicima medija i tom prilikom predstavio svoj novi proizvod u kategoriji kafe– Barcaffe Perfetto kapsule - namijenjene istinskim ljubiteljima vrhunskog espressa.


„Ponosni smo što smo predstavili novi proizvod u našem asortimanu, koji je kreiran u skladu sa najnovijim svjetskim trendovima i idealan za sve vrhunske poznavaoce kafe koji uzivaju u vrhunskoj šoljici svakoga dana. Barcaffe Perfetto kapsule predstavljaju kombinaciju dugogodišnjeg iskustva i tradicije i istinske ljubavi prema kafi. Uz Barcaffe Perfetto kapsule moći ćete uživati u šoljici savršenog espressa kod kuće. Kompatibilne su i mogu se pripremati na svim Nascafe Dolce Gusto aparatima.“, izjavio je Srđan Dabić, Brand Building Manager.


Barcaffè Perfetto kapsule povezuju dugogodisnju italijansku ekspertizu u espresso-u i tradiciju Barcaffe-a dugu skoro 50 godina sa modernim načinom života i globalnim trendovima.


Barcaffè Perfetto espresso mješavina koja budi maštu i trenutke opuštanja pretvara u poseban doživljaj, namijenjena je svim strastvenim ljubiteljima espressa. Tako se možete odlučiti za Barcaffè Perfetto Espresso – mali espresso sa puno arome, Cappuccino – kremasto zadovoljstvo i punoća ukusa stvorena za uživanje u svakom danu i Caffè Latte – pravi spoj ukusa uz dašak nostalgije.


Njihova samozaštitna kapsula koja se pakuje u zaštićenoj atmosferi omogućuje da kafa sačuva svoju svježinu i ukus.


Kada jednom osjetite zavodljivu aromu Barcaffè Perfetto kapsula, znaćete da je pred vama nova dimenzija koja je više od kafe, stvorena za uživanje.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI