Stravični detalji ubistva i samoubistva u BiH

Pronašli izmasakrirano tijelo: Djevojci nožem rasporio stomak, ona se borila do smrti

Hronika 18.12.19, 19:22h

Pronašli izmasakrirano tijelo: Djevojci nožem rasporio stomak, ona se borila do smrti
Prema onom što se moglo vidjeti na licu mjesta, djevojka se očigledno borila sa njim. Vozilo je bilo puno krvi, ali je ona u toj borbi uspjela i izaći iz automobila, kaže sagovornik Srpskainfo

 

Mještani Razboja Ljevčanskog kod Srpca danas u nevjerici prepričavaju šta je navelo Đuricu Tadića (24) da na veoma brutalan način ubije svoju djevojku Milicu Bajić (20).

 

Kada je upitanju motiv, niko nije siguran, ali prepričavaju da su scene na licu mjesta bile užasne, te da je onima koji su prvi došli čak i pozlilo kada su vidjeli tijela.

 

– Oni su se u utorak vozali sa njenim autom i vjerovatno je tada došlo do neke svađe između njih. Tadić je zatim uzeo neki veći kuhinjski nož i počeo da ubada po tijelu Milicu – kaže je jedan od očevidaca.

 

Automobilom su sa glavnog puta skrenuli i otišli u zaseok Stegića Prud.

 

– Vjerovatno je on vozio njen automobil i zatim je parkirkao kraj jedine kuće na tom putu. Tu se zaustavio i vjerovatno je još nekoliko puta ubo nožem. Prema onom što se moglo vidjeti na licu mjesta, djevojka se očigledno borila sa njim. Vozilo je bilo puno krvi, ali je ona u toj borbi uspjela i izaći iz automobila – kaže sagovornik Srpskainfo.

 

Njeno tijelo je nađeno odmah pored automobila, a ubica joj je doslovno rasporio stomak nožem.

 

– Osim toga, po tijelu je bilo još uboda nožem. On je valjda tada nazvao nekog iz svoje porodice i rekao šta je uradio i da će se ubiti. Brat i otac su odmah krenuli prema njemu, ali nisu stigli na vrijeme. Tijelo je nađeno obješeno na drvo, svega 30-tak metara od Miličinog tijela – ističe sagovornik Srpskainfo.

 

On dodaje da je ljudima koji su prvi stigli na lice mjesta pozlilo kada su vidjeli njeno tijelo.

 

(Srpskainfo.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)