foto/ još jedna uspješna godina

Gala druženje u 'Drugoj kući': Sarajlije guštale vrhunska 'Vukoja' vina, najbolja iz kamena Hercegovine

Biznis Klub 17.12.19, 18:50h

Široku lepezu vina koja dolaze iz Podruma "Vukoje 1982" upotpunjuju i aduti destilerije podruma Vukoje: grozda vranac, grozda žilavka, grozda muškat, grozda merlot, grozda syrah, travarica i džin

 

  

 

U lijepom ambijentu restorana „Druga kuća“ danas je održano tradicionalno druženje predstavnika medija i Vinarije „Podrumi Vukoje 1982“. Svi prisutni su imali priliku upoznati se sa vrhunskim proizvodima, kao i izvanrednim ovogodišnjim rezutatima Vinarije „Vukoje“.


- Iako je svima nama koji nešto proizvodimo najveća nagrada upravo povjerenje kupaca u naš proizvod, izdvojio bih samo neke ovogodišnje nagrade koje su nam posebno drage. Od strane G.E.T. Reporta, udruge za kulturu stola, proglašeni smo najboljom vinarijom regiona u eno-gastro turizmu, a u septembru ove godine, na Prvom Belgrade Waterfront Good Food and Wine Festivalu, dobili smo nagradu kao najbolja vinarija regiona. Ove nagrade su potvrda vrhunskog kvaliteta proizvoda i dokaz za sve prethodne koje je ova vinarija dobila u proteklom periodu u regionu i svijetu, kao i veliki poticaj da radimo na unapređenju starih i proizvodnji novih proizvoda naše vinarije - izjavio je Radovan Vukoje, vlasnik „Podruma Vukoje 1982“.


Destilerija Podruma Vukoje izgrađena je 1982. godine u Trebinju, na lokalitetu Zasad polje, uz korito rijeke Trebišnjice, a služi za proizvodnju novih sortnih rakija, ali i likera od aromatičnih hercegovačkih trava. 


Uz pomoć njemačke tehnologije, koja je priznata kao najbolja za obradu destilata, a koja je implementirana u destileriju "Podruma Vukoje 1982#, radi se obrada destilata po principu koji se radi na sjeveru Italije, a to je da se od svake sorte grožđa pravi i posebna loza. Ovakav način obrade jedinstven je na ovom prostoru i garantuje vrhunski kvalitet proizvoda. 


Široku lepezu vina koja dolaze iz Podruma "Vukoje 1982" upotpunjuju i aduti destilerije podruma Vukoje: grozda vranac, grozda žilavka, grozda muškat, grozda merlot, grozda syrah, travarica i džin. 


Ovi proizvodi ostavljaju izuzetan utisak i pokazuju da iz podruma Vukoje dolaze samo najbolji proizvodi što se uveliko prepoznaje na tržištima  Kine, Amerike i sve više Evrope.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI