VIDEO/ ŽENE ČEKAJU I PO DVA MJESECA DA DOĐU NA RED

Nakon 20 godina, Džidži se vratio u Sarajevo: Poznati frizer otvara salon u svom gradu, od sutra možete zakazati termin

Lifestyle 14.12.19, 12:38h

Nakon 20 godina, Džidži se vratio u Sarajevo: Poznati frizer otvara salon u svom gradu, od sutra možete zakazati termin
Ko je zahtjevniji - sarajevska raja ili Njujorčani, zbog čega se vratio u Sarajevo i kako je otvorio salone, pogledajte u intervjuu koji je Džidžović dao za Avaz uoči otvorenja salona "Hair by Gigi"

 

 


Brojne Sarajlije obradovala je vijest da se frizer Ruždija Džidžović Džidži vratio u Sarajevo. On je poznat po svojim avangardnim frizurama, a prije rata je, kako kaže, "radio o glavi" brojnim zvijezdama. Upravo su zbog toga žene čekale i do dva mjeseca da dođu na red za frizuru kod Džidžija. 


U New York je otišao godinu nakon rata i tamo se zaposlio odmah po dolasku. Ništa manji uspjeh ostvario je i u Americi, gdje, također, ima svoj frizerski salon, koji ima više do 20 zaposlenih.  


- Volim da radim, rad me razvija i pravi kreativnijim i uspješnijim čovjekom. Novac nikad nije bio razlog mog rada, uvijek je to bilo stvaranje neke nove vrijednosti i umjetnosti - kazao je Džidži za Avaz


Ko je zahtjevniji - sarajevska raja ili Njujorčani, zbog čega se vratio u Sarajevo i kako je otvorio salone, pogledajte u intervjuu koji je Džidžović dao za Avaz uoči otvorenja salona "Hair by Gigi". 


Ekskluzivni frizerski salon svečano će biti otvoren večeras, a već od sutra možete zakazati svoj termin... Više saznajte u video prilogu!

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI