i predsjednica je bila u njemu

Kolindin autobus udario auto s djetetom pa samo produžio, vozačica ogorčena: Zašto niko nije stao?

Hronika 11.12.19, 20:27h

Kolindin autobus udario auto s djetetom pa samo produžio, vozačica ogorčena: Zašto niko nije stao?
U 18.50 sati vozač autobusa, u kojemu se nalazila predsjednica, zakačio je vozilo koje se nalazilo na cesti i nakon toga nastavilo put Lobora gdje je predsjednica imala predizborni skup

 

Autobus predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović jučer je kasno poslijepodne sudjelovao u manjoj prometnoj nesreći u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji, javlja RTL.

 

U 18.50 sati vozač autobusa, u kojemu se nalazila predsjednica, zakačio je vozilo koje se nalazilo na cesti i nakon toga nastavilo put Lobora gdje je predsjednica imala predizborni skup.

 

Oštećena vozačica Silvija Soldo kazala je u razgovoru za RTL da se nesreća dogodila na "nezgodnoj i dosta uskoj cesti".

 

"Na cesti nije bilo nikakvog ulegnuća da bih mogla malo više desno stati. Sin i ja smo bili u autu i primijetili smo da povorka ide prema nama. Ispred nas je bio još jedan auto koji je imao sreću da je mogao skrenuti malo desno u ulegnuće gdje je obiteljska kuća", ispričala je.

 

"Stala sam iza tog automobila, pomaknula sam se najviše udesno koliko sam mogla da ne sletim u grabu. Povorka je prolazila mimo nas, čini mi se da su bila dva automobila ispred autobusa. Oni su prošli, a autobus nas je okrznuo. Slupan mi je cijeli lijevi dio automobila, retrovizor je otkinut, a najviše su stradala stražnja vrata gdje mi je dijete sjedilo. On je malo udario koljenom. Malo ga boli pa mora na pregled kod kirurga", kazala je.

 

Ostatak čitajte ovdje

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI