SKINULA 30 KILOGRAMA, ALI...

Ana Nikolić u novom poblemu, mora ponovo pod nož: Puno posla za ljekare, možda će morati da joj premjeste pupak

Showbizz 11.12.19, 12:27h

Ana Nikolić u novom poblemu, mora ponovo pod nož: Puno posla za ljekare, možda će morati da joj premjeste pupak
Dugo se raspitivala o alternativnim metodama, ali je na kraju ipak shvatila da će morati pod nož

 

 


Ana Nikolić zahvaljujući operaciji smanjenja želuca uspjela je da za samo nekoliko mjeseci skine više od 30 kilograma.


Kako se dalje navodi, međutim, nedavno se suočila sa novim problemom – nakon drastičnog gubitka kilograma, na Aninom tijelu je ostao višak kože, a taj problem jedino može da riješi novom operacijom.


Pjevačica će početkom naredne godine ponovo pod nož kako bi se otarasila viška kože, koja joj smeta i koja u potpunosti narušava estetiku.

 

Ana je prezadovoljna sadašnjim rezultatom i time koliko je kilograma izgubila. Ipak, pošto je brzo izgubila dosta kilograma, suočila se sa novim problemom. Najveću muku joj zadaje koža na stomaku, koja visi, a lipoliza i tretmani kojima se podvrgavala da bi izgubila salo nisu mogli mnogo u tome da joj pomognu.


Pošto planira da se u punom sjaju vrati na muzičku scenu, riješila je da ponovo ode pod nož – rekao je izvor blizak Nikolićevoj pa otkrio da planira da ode na operaciju sredinom januara sljedeće godine.


Dugo se raspitivala o alternativnim metodama, ali je na kraju ipak shvatila da će morati pod nož. Donijela je odluku da tu operaciju obavi u istoj privatnoj klinici u kojoj joj je smanjen želudac. Pošto se veoma plaši odlaska pod nož, dobro se raspitala o samom procesu. Ljekari će joj napraviti rez u donjem dijelu stomaka i ukloniti višak kože i masnog tkiva, a eventualno će joj i pupak premjestiti na višu poziciju – istakao je on, pa dodao da Ana planira još jednu operaciju.


Morat će da ojača trbušne mišiće, a nakon operacije uklanjanja kože planira i da poveća stražnjicu. Za to će joj poslužiti masno tkivo sa butina, koje će joj ubrizgati u stražnjicu.


Ani je važno da nakon operacije nema vidljive ožiljke, ali bilo joj je i bitno da period oporavka ne traje predugo, budući da planira da konačno objavi novi album.


Ljekari su je uvjerili da će moći da izađe iz bolnice tri dana nakon operacije, ukoliko sve prođe u najboljem redu. Međutim, morat će da nosi čvrst elastični pojas gotovo mjesec dana, a neće smjeti ni da se izlaže većim fizičkim naporima u tom periodu – ispričao je izvor i otkrio koliko će pjevačica morati da iskešira za tu operaciju.


Ona se složila sa svim idejama i za operaciju će morati da izdvoji oko 7.000 eura. Njoj je bilo bitno da ne mora dugo da leži i da može što prije da se baci na posao – zaključio je on.

 

(Hayat/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

Pogledajte bonus video...

 

 

 

 

 

BLIN
KOMENTARI