foto/ zaista uživa

Pripreme za izbor Miss svijeta: Pogledajte kako se naša lijepa predstavnica provodi u Londonu

ŽENA iN 28.11.19, 20:38h

Pripreme za izbor Miss svijeta: Pogledajte kako se naša lijepa predstavnica provodi u Londonu
Ivana je prošle sedmice otputovala u London, gdje se održavaju posljednje pripreme za izbor, a na društvenim mrežama je otkrila i kako se provodi te na fotografija koje je objavila pokazala da zaista uživa

 

Na svjetskom izboru ljepote, koji će biti održan 14. decembra ove godine u Londonu, našu zemlju će predstavljati 21-godišnja Ivana Ladan iz Jajca. Ona je na takmičenju za Miss BiH, proglašena najljepšom među 22 finalistice.

 

ivana-ladan

 

U nedavnom intervjuu za “Azru”, lijepa Ivana, inače studentica četvrte godine psihologije u Banjaluci otkrila je da je joj je trenutak kada su pročitali njeno ime  bio izuzetno emotivan.

 

ivana-ladan-2

 

– U trenutku proglašenja, kada sam čula moj broj četiri, kroz glavu mi je prošlo bezbroj misli. Prvo sam pomislila da nisam dobro čula, a kada sam shvatila da sam to zaista ja, zaplakala sam od sreće. To je bio zaista prelijep osjećaj– rekla nam je. 

 

ivana-ladan-3

 

Ivana je prošle sedmice otputovala u London, gdje se održavaju posljednje pripreme za izbor, a na društvenim mrežama je otkrila i kako se provodi te na fotografija koje je objavila pokazala da zaista uživa.

 

(Azra, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI