Incident u Zavodu zdravstvenog osiguranja

Strava u Tuzli: Radnicu na šalteru napao čekićem, zadao joj 36 udaraca!

Hronika 21.11.19, 20:54h

Strava u Tuzli: Radnicu na šalteru napao čekićem, zadao joj 36 udaraca!
Prema riječima očevidaca, muškarac je čekićem zadao udarac radnici u glavu

 

Federalni zavod PIO/MIO sa žaljenjem konstatira da je naša uposlenica u Tuzli, na svom radnom mjestu, fizički napadnuta i da su joj nanesene tjelesne povrede, kaže se u saopćenju Zavoda.

 

"Ona je medicinski zbrinuta i nije u životnoj opasnosti. Napadač na našu kolegicu je izvjesni Slobodan Vasiljević koji joj je zadao 36 udaraca čekićem. Nismo upoznati u ovom trenutku da dotični ima kod nas otvoren predmet, ili da je indirektno vezan za neki drugi predmet. Napadač je bez ikakvog zahtjeva ili neke primjedbe prišao zaposlenici i počeo je tući - navodi se.

 

Federalni zavod PIO/MIO, kako kažu, "sve ovo vrijeme nastoji na najkvalitetniji mogući način biti od koristi našim korisnicima, a u toj misiji ćemo, sasvim sigurno nastaviti. Našoj zaposlenici želimo brz oporavak, te se nadamo da će nadležne institucije na pravi način sankcionisati ovaj nasilni akt", poručili su iz Federalnog zavoda PIO/MIO.

 

Prema riječima očevidaca, muškarac je čekićem zadao udarac radnici u glavu. Službenici zaštitarske agencije uspjeli su ga obuzdati i držati pod kontrolom do dolaska policije.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI