FOTO/ NI SJENA OD ISKLESANIH MIŠIĆA

Žene su ludjele za njim u filmu 'Gladijator': Russell Crowe danas je neprepoznatljiv, majica jedva prekrila stomak

Showbizz 08.11.19, 18:03h

Žene su ludjele za njim u filmu 'Gladijator': Russell Crowe danas je neprepoznatljiv, majica jedva prekrila stomak
Russell je nedavno viđen na aerodromu u Sidneju u trenirci i majici kratkih rukava koja mu je jedva prekrivala veliki stomak. Sijed, sa zapuštenom bradom i bez mišića, danas izgleda potpuno drugačije

 

 

 

 

Holivudski glumac Russell Crowe, koji je svojevremeno važio za jednog od najzgodnijih svetskih zvezda, danas ne liči na sebe!

 

Žene širom svijeta su ludjele za njim kada se prije 19 godina pojavio kao general Maksimus u čuvenom filmu "Gladijator", a njegovi isklesani mišići motivisali su i mnoge muškarce da se "bace" na aktivan trening.

 

Ipak, danas je priča drugačija. Pedesetpetogodišnji Rasel potpuno se promenio i retko ko bi mogao da ga poveže sa zgodnim frajerom plavih očiju koji je nekada zaustavljao dah.

 

Naime, on se opustio i nabacio nekoliko kilograma viška, a za novu ulogu u trileru "Unhinged" morao je dodatno da se ugoji kako bi njegov lik bio što uvjerljiviji.

 

Russell je nedavno viđen na aerodromu u Sidneju u trenirci i majici kratkih rukava koja mu je jedva prekrivala veliki stomak. Sijed, sa zapuštenom bradom i bez mišića, danas izgleda potpuno drugačije.

 

russel-crow-2019

 

Ipak, sa druge strane, Russellova spremnost da zapusti fizički izgled zbog uloge, govori koliko je dobar i posvećen glumac.

 

U novom trileru "Unhinged" Russel glumi psihotičnog manijaka koji uhodi ženu s kojom se slučajno sudario na ulici, a kada je pristao na ulogu, automatski se obvezao da nabaci i koji kilogram više.

 

To se u potpunosti razlikuje od njegovog režima ishrane i programa vježbanja za film "Gladijator". Naime, Russel je 2000. godine morao da vježba nekoliko sati dnevno kako bi bio u savršenoj formi, dok je sada situacija sasvim drugačija, a jedini zadatak mu je da jede što više i ne vježba.

 

(Glossy/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI