FOTO/ OTVORENA I NOVA RADNA MJESTA

Gužva u centru Nevesinja: Otvorila se prva KONZUM prodavnica, najsretnije kupce obradovalo kolo sreće

Biznis Klub 08.11.19, 08:53h

Gužva u centru Nevesinja: Otvorila se prva KONZUM prodavnica, najsretnije kupce obradovalo kolo sreće
Otvorenje prodavnice u Nevesinju obilježeno je brojnim aktivnostima za kupce, a pripremljena je i posebna akcijska ponuda. Najsretniji kupci su nagrađeni vrijednim poklonima na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno

 

   


Konzum je danas u prisustvu brojnih kupaca i poslovnih partnera otvorio prvu prodavnicu u Nevesinju, smještenu u centralnom dijelu grada na adresi Nevesinjskih ustanika 5. U ugodnom ambijenutu nove prodavnice površine 350m2 osigurana je dobra snabdjevenost svježim i kvalitetnim proizvodima uz povoljne cijene i stalne akcijske pogodnosti. 


U novootvorenoj prodavnici zaposleno je 10 novih radnika koji će kupcima svakodnevno biti na usluzi. 


- Veoma smo zadovoljni jer je Konzum stigao u Nevesinje čime  je nastavljen proces širenja maloprodajne mreže. S ponosom bih istakao da smo u ovoj godini otvorili niz novih prodavnica i to u Sarajevu, Doboju, Knešpolju, Neumu, a uspješno smo realizirali i  preuzimanje manjeg trgovačkog lanca sa sedam prodavnica u Goraždu i okolini. Trend otvaranja novih prodavnica nastavlja se i dalje, te ćemo do kraja godine otvoriti još dvije prodavnice – izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.


Otvorenje prodavnice u Nevesinju obilježeno je brojnim aktivnostima za kupce, a pripremljena je i posebna akcijska ponuda. Najsretniji kupci su nagrađeni vrijednim poklonima na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno. 


Posjetitelji su uživali u specijalitetima sa roštilja, slatkim poslasticama i torti, a za mališane je priređena vesela zabava s maskotama. 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI