zvijezde znaju

Veliki mjesečni horoskop za novembar: Kome slijedi povišica, a kome ljubavni procvat?

Zabava 02.11.19, 13:14h

Veliki mjesečni horoskop za novembar: Kome slijedi povišica, a kome ljubavni procvat?
Prethodni mesec je ostavio svoje posljedice i voljena osoba i vi ulazite u novembar pomalo ošamućeni i pod jakim unutrašnjim pritiskom

 

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za novembar 2019. godine. 

 

OVAN

Ljubav

Prethodni mesec je ostavio svoje posljedice i voljena osoba i vi ulazite u novembar pomalo ošamućeni i pod jakim unutrašnjim pritiskom. Ne mora da znači da se bilo šta loše dešavalo konkretno u vašem odnosu, ali spoljašnje okolnosti su uticale na vas i sada vam je potrebno osvježenje i rasterećenje. Partner će potencirati na promjenama i jačim zajedničkim aktivnostima i trebali biste da mu se prilagodite i pustite da vas vodi. Obratite pažnju na drugu dekadu mjeseca jer u njoj mogu isplivati neke negativne informacije ili tajne izaći na vidjelo, a tiču se vašeg odnosa. Rješavajte ova pitanja zajedničkim snagama i ne dozvolite da utiču na vašu vezu. Slobodni Ovnovi – iako postoje velike šanse da se emotivna prošlost aktivira, čini mi se da vi više niste u fazonu da se vraćate na staro. Vaše srce je otvoreno ka novim emotivnim prilikama i sigurno je da ćete ih i privući. Zanimljivih situacija može biti već u prvoj polovini mjeseca, a da li će to postati trajne priče ili će ostati samo na nivou avanture i zabave - vidjet ćemo.

Posao

Dosta je toga pozitivnog vezano za poslovni segment tokom novembra. Vrijeme je povoljno za realizaciju planova, za usjpeh koji se vezuje za inostranstvo, u suštini – za sve ono što ste pokrenuli u prethodnom periodu a što sada dolazi u svoju završnu fazu i daje dobre rezultate. Za nove poslovne aktivnosti sačekajte sam kraj mjeseca ili prebacite sve za decembar. Dosta bolnu tačku predstavljaće finansije – ne toliko prilivi, koliko problem sa zatvaranjem dugovanja koje vučete već duže vrijeme.

Zdravlje

Osjetljivi ste tokom novembra, ali sa malim promjenama u svakodnevnim navikama – kvalitetnija ishrana, više fizičkih aktivnosti i dovoljno prostora za odmor – nećete imati većih problema.


BIK

Ljubav

Smetat će vam što ćete veći dio meseca « vući » partnera i što će on svoju slabost pokazivati kroz povremene jake nalete ljubomore. Takođe, biće sklon prebacivanju i izvlačenju na dnevni red pitanja koja ste odavno zatvorili (bar vi, druga strana očigledno nije). I pored toga, vaš trud da sve funkcioniše normalno i kako treba bit će više nego evidentan. Napeti periodi u kojima može doći do neprijatnih situacija su vam od 10-og do 16-og I od 23-eg do 27-og novembra. U prvom će se sve vrtjeti oko tajni – bilo vaših, bilo partnerovih ili će problem biti u lošoj komunikaciji I nerazumijevanju. U drugom – iznenađenja, no samo je početni momenat loš, vrlo brzo dolazi do razrešenja I čak pozitivnih obrta. Slobodni Bikovi – od prošlosti još uvek ne možete da pobjegnete – retro Merkur u vašem polju partnerstava prosto “traži” da se osvrćete, ali donosi I kontakte od strane bivših partnera. Novi ljudi u vaš život ulaze u drugom dijelu meseca I ovo mogu biti kvalitetne emotivne priče.

Posao

Finansijski je ovo dosta stabilniji mesec, pogotovo njegov drugi dio. Posebno lijepo će zaraditi oni Bikovi koji imaju neki vid saradnje sa strancima ili rade za inostrane firme. U novembru ste dosta aktivni i ulažete mnogo snage u posao,što će vam se višestruko isplatiti. Povremeno ćete imati manje tenzije sa saradnicima i kolegama, najprije zbog nerazumijevanja i nešto lošije komunikacije. Pred kraj mjeseca može doći do neočekivanih promjena u poslovnom segmentu koje će se pokazati kao jako povoljne po vas.

Zdravlje

Sitnije zdravstvene tegobe. Stariji Bikovi neka urade krvnu sliku i prekontrolišu stanje jetre i žuči. Mogući su manji problemi sa kožom ili žlijezdama.

 

Horoskop za ostale znakove pronađite ovdje

 

(B92, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI