Porodična drama se nastavlja

Igor Kojić odgovorio Popoviću: Milan laže, ja sam zvao policiju, učiteljice su maltretirale dijete

Showbizz 18.10.19, 20:23h

Igor Kojić odgovorio Popoviću: Milan laže, ja sam zvao policiju, učiteljice su maltretirale dijete
Je li moja supruga jedina žena u ovoj zemlji koja ne može poslati svoju mamu, sestru ili supruga po svoje dijete u školu, pita Igor Kojić

Nakon što je splitska pjevačica Severina Kojić neočekivano na pressici u povodu nove muzičke turneje, progovorila o incidentu koji se dogodio njenom sinu Aleksandru u školi, oglasio se i njen suprug Igor Kojić.

 

Ustvrdila je da njezinom suprugu, koji uredno s njom preuzima dijete u školi, nakon nastave iz škole nisu dali dijete. Tvrdi da su učiteljice Marina i Petra zaključale Aleksandra u školu, navlačile, tjelesno i psihički povrijedile, i tako su ga držale puna dva i više sati. Također je rekla da se direktorica Ljiljana Klinger zajedno s ocem (Milanom Popovićem) dogovorila da niko osim nje ne smije preuzimati dijete iz škole.

 

Igor Kojić u saopćenju medijima je iznio svoju verziju događaja.

 

- Iako nemam naviku javno istupati, imam odgovornost prema svojoj obitelji javno reagirati na situaciju u kojoj je od jučer uključena moja obitelj i ja. Milan Popović priča neistine, naime ja sam došao po Aleksandra u petak, 11.10., u školu, što radim kada je god majka spriječena i to smatram sasvim normalnim stvarima u obiteljskom životu.

 

Nažalost, s g. Popovićem nema dogovora, jer dogovor je samo ono što on predloži, što dokazuje količina i broj postupaka koje je pokrenuo protiv moje obitelji.

 

Milan Popović je opet slagao i rekao da je škola zvala policiju, što je neistina, policiju sam nazvao ja kada sam vidio da su učiteljice zaključale Aleksandra u učionici, u kojoj je boravio sam duže od 2 sata s dvije učiteljice, koje su maltretirale dijete.

 

Po naređenju ravnateljice OŠ Matije Gubec, gospođe Ljiljane Klinger, a po nalogu oca Milana Popovića, učiteljice nisu dozvoljavale da Aleksandar napusti školu dok otac ne da odobrenje, ne upitavši mene gdje je majka, koja je bila na putu ka školi. Jedino što su rekle jest da trebaju dozvolu oca pa se može zaključiti da je brižni otac žrtvovao vlastito dijete, koje je, ponavljam, bilo zaključano u učionici, ne bi li tako ostvario svoju želju da samo majka i nitko drugi, pa ni Aleksandrova baka, ne može doći po njega u školu.

 

Je li moja supruga jedina žena u ovoj zemlji koja ne može poslati svoju mamu, sestru ili supruga po svoje dijete u školu?

 

I dalje ne razumijem što se promijenilo u stavu g. Popovića koji je nekoliko dana prije bio suglasan da pored majke i ja mogu doći po dijete poslije škole, a u petak obavijestio školu da nitko osim majke ne smije doći po Aleksandra u školu.

 

Što je najžalosnije od svega, ovu školu, kao i vrtić, moja supruga je morala izboriti sudskim putem jer otac ne razmišlja da svakom svojom isključivom odlukom najviše šteti Aleksandru, poručio je Severinin suprug u saopćenju.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI