Slab na silikone u ustima

Ognjen Vranješ 'upecao' Džumhurovu bivšu: Evo ko je nova djevojka bivšeg bh. reprezentativca

Showbizz 17.10.19, 08:53h

Ognjen Vranješ 'upecao' Džumhurovu bivšu: Evo ko je nova djevojka bivšeg bh. reprezentativca
Ognjen je blogerku vodio po skupim restoranima i diskotekama u Atini. Pokazivao joj je sva atraktivna mjesta, a koliko mu se svidjela, govori i činjenica da je nije skrivao od tamošnjih prijatelja, te da mu uopšte ne predstavlja problem to što je ona bila u dugogodišnjoj vezi sa njegovim saigračem iz reprezentacije

 

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah je, prema pisanjima medija, započela romansu sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

 

Fudbaler i blogerka nedavno su otpočeli romansu, a da Vranješ s njom ima ozbiljne namjere, govori i činjenica da je ugostio Zoranu u Atini, piše Kurir.

 

zorannah

 

"Zorana i Ognjen su se upoznali još u vremenu kada se ona zabavljala sa njegovim saigračem iz reprezentacije Danijelom Milićevićem. Međutim, odnedavno su počeli da se dopisuju putem Instagrama. Vremenom su se zbližili i Ognjen nije mogao da zamisli dan da se ne čuje s njom. Zato je pozvao da dođe u Atinu. Zorana se nije dvoumila, spakovala je stvari i došla sa najboljom prijateljicom, čiji muž igra za reprezentaciju BiH, koja je baš u Atini igrala protiv Grčke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Kako Vranješ nije pozvan u reprezentaciju, bio je slobodan da ih izvodi i provodi vrijeme sa blogerkom", rekao je dobro obaviješten izvor. Najbolja prijateljica blogerice je Leyla Hajrović, supruga bh. reprezentativca Izeta Hajrovića

 

zorana-jovanovic-zorannah

 

"Ognjen je Zoranu vodio po skupim restoranima i diskotekama u Atini. Pokazivao joj je sva atraktivna mjesta, a koliko mu se svidjela, govori i činjenica da je nije skrivao od tamošnjih prijatelja, te da mu uopšte ne predstavlja problem to što je ona bila u dugogodišnjoj vezi sa njegovim saigračem iz reprezentacije. Predstavljao ju je kao svoju djevojku, što je sve iznenadilo", završava priču izvor.

 

Podsjećamo, Zorana se ovog ljeta mogla vidjeti u društvu najboljeg bh. tenisera Damira Džumhura, te se pisalo da su u velikoj ljubavi, ali to očito nije bilo dugog vijeka. 

 

damir-dzumhur-zorranah-jovanovic

 

Kako se navodi, Zorana i Ognjen se odlično slažu, ali za sada ni fudbaler ni blogerka nisu se oglašavali, kako bi potvrdili ili demantovali ove tvrdnje.

 

Ognjen Vranješ je početkom ove godine bio u centru pažnje javnosti zbog afere sa Jelenom Karleušom.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI