foto/ imala strašan strah od starenja

Bila je na vrhuncu slave kao agentica Scully u 'Dosjeima X', ali danas, 26 godina kasnije, ne liči na sebe!

Showbizz 15.10.19, 13:24h

Bila je na vrhuncu slave kao agentica Scully u 'Dosjeima X', ali danas, 26 godina kasnije, ne liči na sebe!
Posljednji veliki povratak "Dosjea X" dogodio se 2018., ali je glavna glumica serije Gillian Anderson odlučila napustiti snimanje i objasnila kako je nakon više od 25 godina vrijeme da ostavi kultnu seriju iza sebe

 

Javnost je Gillian Anderson upoznala kao neponovljivu Danu Scully iz serije "Dosjei X", a 26 godina kasnije izgleda poprilično drukčije.


Kriminalističko-fantastična serija koja je obilježila devedesete i postala jedna od najuspješnijih televizijskih serija svih vremena, "Dosjei X", u zvjezdanu orbitu lansirala je američku glumicu Gillian Anderson, crvenokosu ljepoticu oštra izraza lica. 


Avantura agenata Foxa Muldera i Dane Scully sjećamo se i danas, a njihovi ih vjerni obožavatelji vole jednako kao i prije 20 godina, kada je njihova fiktivna priča bila na vrhuncu slave. Serija je doživjela 11 sezona, a najpopularnija je bila upravo krajem 90-ih. 

 

Posljednji veliki povratak "Dosjea X" dogodio se 2018., ali je glavna glumica serije Gillian Anderson odlučila napustiti snimanje i objasnila kako je nakon više od 25 godina vrijeme da ostavi kultnu seriju iza sebe. 

 

Gillian pamtimo kao vatrenu crvenokosu agenticu koja se hrabro suočavala s fantastičnim krimislučajevima koji su nerijetko ledili krv u žilama te oduzimali dah gledateljima diljem svijeta, no danas je poprilično promijenila imidž. 

 

Sada 51-godišnja Gillian nedavno je fotografirana na ulicama Londona, no s obzirom na to koliko se promijenila od početka svoje karijere, što je logično s obzirom na godine koje su prošle, sumnjamo da bi ju mnogi prepoznali da ju sretnu. 

 

Danas je Gillian mršava plavuša kratke kose, a u Londonu je viđena bez trunke šminke na licu i u začudnoj odjevnoj kombinaciji bijelih japanki i velikog zimskog ogrtača. Uz to, Gillian se podvrgla nizu estetskih zahvata zatezanja lica ne bi li zaustavila starenje.

 

Slavna 51-godišnjakinja nedavno je i otvoreno priznala da ima strah od starenja i da se pribojavala da će ju svi zaboraviti.

 

gillian-anderson-1

 

"Bojala sam se da će, kako budem starila, sve više zaboravljati na mene, da ću postati nevidljiva. I onda sam jednog dana vidjela sebe na ekranu i shvatila da sam se promijenila. To je bila šokatna spoznaja. Plakala sam cijeli dan. To je trenutak kada se čovjek treba okrenuti sebi i drugim vrijednostima", ispričala je glumica.

 

Gillian posljednjih godina živi u Londonu, a uglavnom snima serije britanske produkcije. Glumila je u uspješnoj seriji "Sex Education", a uskoro će se pojaviti i u trećoj sezoni hit-serije "Kruna" u ulozi Margaret Thatcher. 

 

Da se dugo bori sa slikom same sebe, dokazuje i to što je 2017. objavila knjigu za samopomoć ženama kojom je pokušala približiti tehnike za povratak izgubljenog samopouzdanja. 

 

(Dnevnik, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI