VIDEO/ zaletio se s makazama

Drama u studiju: Djevojka se onesvijestila kada je vidjela šta joj je frizer uradio sa kosom!

Mediji 15.10.19, 10:46h

Drama u studiju: Djevojka se onesvijestila kada je vidjela šta joj je frizer uradio sa kosom!
Djevojka je prošla kroz makeover pred kamerama, ali ona i njen stilista nisu imali priliku raspraviti o njenom novom izgledu prije nego li je on uzeo u ruke makaze

 

 


Odlazak frizeru često zna biti teži nego što bi trebalo, a nije malo onih koji su prošli horor zvan - loša frizura. No,jednoj je djevojci šišanje poprilično teško palo, toliko da se čak onesvijestila nakon što je vidjela šta joj se desilo s kosom.


I to se sve dešavalo na televiziji, prenosi LADBible.


Djevojka se onesvijestila kada je vidjela da joj je frizer odrezao nevjerojatnih trideset centimetara kose.


Njeno ime je İlayda, a pojavila se u turskoj emisiji "Kuaförüm Sensin" gdje je prošla kroz makeover pred kamerama, ali ona i njen stilista, Bilal Ağın, nisu imali priliku raspraviti o njenom novom izgledu prije nego li je on uzeo u ruke makaze.
 

LADBible prenosi da je emisija slična X Factoru, ali za stiliste. U ovoj je epizodi situacija krenula nizbrdo kada je Ağın djevojci odrezao tridesetak centimetara njene divne kose koja je dosezala do kraja leđa.


Sirota djevojka slomila se kada je shvatila koliko joj je nova frizura kraća, a potom se i rasplakala. Ağın je stajao sa strane i nije bio siguran što da radi sam sa sobom, a İlayda je pokušala otići sa seta.


Međutim, kada je krenula prema izlazu, zateturala je, a zatim se i onesvijestila. Voditeljica emisije ju je uhvatila prije nego li je pala na pod.


Iako rasplakanoj djevojci to nije neka utjeha, kosa iz emisije bit će donirana projektu "Let My Hair Be Your Hair" gdje se od iste izrađuju perike za ljude koji su izgubili vlastitu kosu zbog tretmana za liječenje raka.


Kako se odvijala drama u studiju pogledajte u priloženom videu...

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

BLIN
KOMENTARI