Kako su se posvađale dokone žene nogometaša

Detalji sapunice koja je postala svjetska tema broj 1: Coleen Rooney razotkrila kolegicu koja je odavala informacije medijima, a onda se uključila i bivša Miss...

Showbizz 12.10.19, 13:18h

Detalji sapunice koja je postala svjetska tema broj 1: Coleen Rooney razotkrila kolegicu koja je odavala informacije medijima, a onda se uključila i bivša Miss...
Rooney je svoj detektivski pothvat zvela tako što je svim svojim pratiteljima osim Vardy zabranila gledanje njezinih Instagram Priča

 

Engleskinja Danielle Lloyd, 35-godišnja manekenka i televizijska ličnost te bivša Miss Engleske i Velike Britanije, u četvrtak je tijekom gostovanja u televizijskoj emisiji This Morning postaje ITV rekla da je i ona imala problema s Rebekah Vardy, 37-godišnjom suprugom nogometaša Jamieja Vardyja koju je Coleen Rooney (33), supruga nogometaša Waynea Rooneyja, optužila za davanje lažnih priča The Sunu, piše Daily Mail.

 

"Vjerujem da je Rebekah (Vardy) kriva za puštanje priča o Coleen (Rooney). Vjerojatno je mislila da je neće uhvatiti", rekla je Lloyd i dodala da s Vardy imala sličnih problema. "Nije me iznenadilo kad je (Coleen Rooney) objavila to na svom Instagram profilu. Možda je mislila da će više puta biti na naslovnicama ako im bude davala priče, prenosi Jutarnji.

 

Vardy je ubrzo nakon toga na Twitteru objavila da je Lloyd ljuta na nju jer joj nije uspjela pronaći "bogatog nogometaša" nakon što se ova razvela od muža Jamieja O'Hare, nagovjestivši time da je Lloyd zbog te svađe u četvrtak istupila protiv nje. "Danielle Lloyd na 'This Morning' širi laži da smo imale 'slične probleme' je totalno sra*e. Ona je samo ljuta jer 'Jamieja nisam regrutirala' kao što me tražila", napisala je Vardy.


The Sun je odmah izašao s člankom u kojem se tvrdilo da je Lloyd od Vardy zaista tražila pomoć pri pronalasku dečka. "Danielle je rekla da je tužna i očajna te da se želi vratiti glamuroznom životu - htjela je da Jamie (Vardy) pita svoje prijatelje nogometaše da izađu s njom. Htjela si je nabaviti bogatog nogometaša. Što se nje ticalo, (Rebekah Vardy) je vodila taj glamurozni stil života o kojem je ova uvijek sanjala pa ju je moljakala da joj pomogne vratiti se u te krugove", pisalo je, između ostaloga, u članku. "Nažalost, Danielle se razočarala kada se po tom pitanju ništa nije dogodilo."

 

Lloyd je to naljutilo pa je odmah pojurila na Twitter da Vardy optuži ponovno davanje lažnih priča The Sunu. "O moj Bože! Još uvijek prodaje lažne priče! Čovjek bi pomislio da je naučila svoju lekciju", napisala je Lloyd te također optužila Vardy da je za The Sun pisala kolumnu "Secret WAG" (u slobodnom prijevodu na hrvatski: Tajna žena ili djevojka nogometaša).

 

Otac Rebekah Vardy Carlos Miranda (66) u četvrtak je rekao da su optužbe Coleen Rooney "uništile" njegovu kćerku te ponovio kćerkinu tezu da joj je neko hakirao Instagram, odnosno da su informacije možda poslane s njezinog profila, ali da ona nije bila ta koja ih je slala.

 

"Ne mogu vjerovati da bi jedna supruga nogometaša to rekla za drugu, i to bez dokaza. Jaime (Vardy) i Wayne (Rooney) igrali su zajedno i grozno je što ljudi samo tako mogu optuživati, pogotovo sada kada je Rebekah trudna. Osjetio sam da moram nešto reći jer je moja kćerka uznemirena. Uvijek je hvalila (Coleen). Jednostavno sam šokiran", rekao je Miranda za Daily Mail.

 

Podsjećamo, Rooney je na Instagramu ustvrdila da je nakon dugotrajne detektivske akcije zbog koje je proglašena i "WAGathom Christie" (igra riječi koja spaja engleski izraz WAG kojim se označavaju supruge (eng. wife) i djevojke (eng. girlfriend) i ime poznate spisateljice Agathe Christie).

 

Rooney je svoj detektivski pothvat zvela tako što je svim svojim pratiteljima osim Vardy zabranila gledanje njezinih Instagram Priča. Naime, Instagram Priče ne mogu se gledati ako korisnik nije prijavljen u svoj profil i ako mu drugi korisnik nije dopustio gledanje Priča. Nadalje, Instagram korisniku koji objavi priču javi tko je tu priču pogledao. No, korisnik koji gleda tuđu Priču ne zna tko ju je osim njega pogledao pa ne može znati je li uhvaćen u "klopku".

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI