FOTO/ PODRŠKA NAŠEM NAJBOLJEM ATLETIČARU

Nakon srebra na SP u Dohi, Amel Tuka u BH Telecomu: Uručen mu i 'specijalan' poklon

Biznis Klub 11.10.19, 16:20h

Nakon srebra na SP u Dohi, Amel Tuka u BH Telecomu: Uručen mu i 'specijalan' poklon
Uprava i zaposlenici BH Telecoma ponosni su na saradnju sa sportistom kao što je Amel Tuka i sretni što su dugogodišnjom podrškom učestvovali u stvaranju jedne od najuspješnijih sportskih ličnosti u BiH

 


Najbolji bh. atletičar Amel Tuka posjetio je danas BH Telecom gdje se sastao sa v.d. generalnim direktorom Sedinom Kahrimanom i v.d. izvršnim direktorom za razvoj poslovanja Elvedinom Kanafijom.


Nakon osvajanja srebrne medalje na Svjetskom atletskom prvenstvu u Dohi i svečanih dočeka koji su upriličeni ovom sjajnom sportisti, Amel Tuka je danas posjetio BH Telecom kako bi se zahvalio za dugogodišnju podršku koju mu pruža ova najuspješnija domaća kompanija.

 

amel-tuka-bh-telecom-1


- Sada kada su se malo smirile emocije došao sam da se zahvalim BH Telecomu koji mi pruža podršku već nekoliko godina i koji je bio uz mene prije odlaska u Dohu. U svakom obraćanju sam isticao koliko BH Telecom pomaže ne samo meni nego i drugim sportistima i klubovima i posebno sam zahvalan zbog toga. Znam da mnogih uspješnih rezultata ne bi bilo bez podrške BH Telecoma i zato sam posebno ponosan što sam dio BH Telecom porodice - rekao je Amel Tuka.

 

amel-tuka-bh-telecom-4


Kako je istaknuto tokom posjete, Uprava i zaposlenici BH Telecoma su ponosni na saradnju sa sportistom kao što je Amel Tuka i sretni što su dugogodišnjom podrškom učestvovali u stvaranju jedne od najuspješnijih sportskih ličnosti u BiH.

 

amel-tuka-bh-telecom-3


- BH Telecom kontinuirano pruža podršku brojnim bh. reprezentacijama, savezima, klubovima i sportistima i drago nam je što na taj način možemo da podržimo naše vrhunske sportiste u njihovim nastojanjima da nam donesu medalje sa međunarodnih i svjetskih takmičenja i promovišu našu zemlju na najljepši način - rekao je v.d. generalni direktor BH Telecoma Sedin Kahriman te najavio nastavak saradnje sa Amelom Tukom i značajniju podršku.

 

amel-tuka-bh-telecom-5


V.d. generalni direktor Sedin Kahriman je ponovo čestitao Amelu na ostvarenom sjajnom rezultatu te mu uručio smart sportski sat i mobilni broj koji simbolizira ostvareno vrijeme koje je našem atletičaru osiguralo drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI