Novi skandal potresa Srpsku pravoslavnu crkvu

Bludni Pahomije izgubio telefon, a u njemu lascivne poruke i fotografije mladića: 'Jel nosiš mantiju, to me pali?'

Hronika 11.10.19, 07:56h

Bludni Pahomije izgubio telefon, a u njemu lascivne poruke i fotografije mladića: 'Jel nosiš mantiju, to me pali?'
Vladika je izgubio mobilni u manastiru Prohor Pčinjski, eparhijom kružile fotografije golih mladića, muškog polnog organa i lascivne poruke koje su navodno nađene u njegovom telefonu

 

Vladika vranjski Pahomije Gačić ljetos je izgubio svoj mobilni telefon u manastiru Prohor Pčinjski, a u eparhiji se priča da su u njegovom telefonu pronađene eksplicitne fotografije golišavih mladića, kao i lascivne poruke koje je razmjenjivao sa dječacima.


Ovo tvrdi dobro obavješteni izvor Kurira i dodaje da su fotografije koje su tada nađene u Pahomijevom telefonu neko vrijeme kružile u određenim krugovima u Vranju.

 

- Ljetos mu je nestao telefon u Prohoru Pčinjskom, priča se da je zaboravio telefon ispred manastirske suvenirnice. Neko od iskušenika ga je pronašao i u telefonu su nađene fotografije golišavih momaka, zgodnjikavi momci na slikama, ne vidi im se glava, al’ zato se vidi zadnjica, šarene gaće, a na jednoj od slika je i polni organ. Ti koji su našli telefon su te slike prebacili na svoj telefon. Pored toga, nađena je i prepiska vladike i nekog momka, razmjenjivali su lascivne poruke. Jedna od poruka glasila je „Je l’ nosiš mantiju? To me pali“ - otkriva Kurirov izvor.

 

mladic-pahomije

On naglašava da je vladika Pahomije bio veoma ljut kad je shvatio da mu nema mobilnog telefona.


- Toliko se prepao, uhvatila ga je panika, skočio mu je i šećer. On je znao šta ima u tom telefonu i zato se tako ponašao. To je bilo opsadno stanje u manastiru, zamalo što policiju nije zvao da traže telefon - priča sagovornik i dodaje:

 

- On je vladika, kod njega u telefonu treba da se nalaze slike ikona, Isusa Hrista i krsta, a ne golih zadnjica i polnog organa! Izvor kaže da je telefon vranjskog episkopa pronađen u krompirima u komori, gdje stoje manastirske potrepštine.

 

Vladika Pahomije potvrdio je juče za Kurir da je izgubio telefon u bašti dok je radio, a na pitanje o eksplicitnim fotografijama i porukama do kojih je došao Kurir, nemušto je odbio da odgovori. Nakon 20 minuta vladika je ponovo kontaktirao sa nama, rekao je da je telefon bio u komori, gdje je bio nedostupan, kao i da on nema veze s tim fotografijama. Na pitanje da li mu neko smješta gej aferu, odgovara:


- To nije ni prvi ni posljednji put, već godinama traje napad na mene. Već dugo mi smještaju, otkud znam ko. Nemam veze s tim fotografijama, bože svašta! Nemam vremena glavu da dignem od obaveza, kamoli da se bavim nekim prepiskama. Znam samo da upalim i isključim telefon, poruku nikad nisam poslao.

 

Prema riječima našeg izvora, u telefonu je, pored eksplicitnih fotografija, nađena je i prepiska između vladike i nekog mladića, koju prenosimo u cjelosti:

 

- Je l’ nosiš mantiju? To me pali.

- Jao, provalio si me, da, ali molim te, diskretno. Ko boga te molim. Pusti poruku na Viber, ovde kasne poruke.

- Je l’ me zezaš? Daj mi pravi broj.
 

Da je vladika svojom nesmotrenošću izgubio mobilni telefon, potvrdio je još jedan izvor blizak Pahomiju.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI