dijamant jučer bio na operaciji

Da li je ovo moguće: Nevjerovatne vijesti o Edinu Džeki stižu iz Rima

Sport 09.10.19, 17:18h

Da li je ovo moguće: Nevjerovatne vijesti o Edinu Džeki stižu iz Rima
Sampdoria je jučer otpustila Eusebia di Francesca, inače bivšeg trenera rimskog kluba, pa će tako Sampa sa novim trenerom igrati veoma važan susret protiv Rome

 

Nakon što su jučer imali slobodan dan, fudbaleri Rome su danas nastavili sa redovnim aktivnostima i pripremama za utakmicu sa Sampdorijom koja ih očekuje nakon reprezentativne pauze.

 

Sampdoria je jučer otpustila Eusebia di Francesca, inače bivšeg trenera rimskog kluba, pa će tako Sampa sa novim trenerom igrati veoma važan susret protiv Rome.

 

Ono što raduje sve navijače Rome i reprezentacije Bosne i Hercegovine jesu vijesti da bi se naš napadač Edin Džeko mogao vratiti na teren već za ovaj susret koji je na rasporedu u vikendu iza reprezentativne pauze.

 

Dijamant je jučer imao operativni zahvat zbog frakture jagodične kosti i zbog toga će propustiti utakmice reprezentacije naše zemlje sa Finskom i Grčkom, a iako se prvobitno govorilo o tome da će pauzirati nešto više od mjesec, Džeko bi se na teren mogao vratiti mnogo prije toga.

 

Kako piše Il Tempo, Dijamant bi mogao biti u konkurenciji za susret sa Sampdorijom u kojem bi nastupio sa zaštitnom maskom.

 

Da li će se Džeko oporaviti za ovaj duel saznaćemo uskoro.

 

(sport1.oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI