Skandal u bolnici

Ogorčeni otac tvrdi: Izbacili su mi dijete iz hitne zbog sina voditeljice i fudbalera!

Hronika 09.10.19, 10:28h

Ogorčeni otac tvrdi: Izbacili su mi dijete iz hitne zbog sina voditeljice i fudbalera!
Bolnica je odbila tvrdnju da je presudio društveni status roditelja


Ako je istina ono što na Twitteru tvrdi izvjesni Jorge Garcija, u nedjelju je u madridskoj privatnoj bolnici La Moraleja de Sanitas došlo do skandalozne situacije, piše Vecernji.ba.

 

Naime, dijete mu je usred obrade ispraćeno s hitnoga prijema, a povod je bio to što su liječnici odlučili odmah na red uzeti sina igrača madridskoga Reala Sergija Ramosa i televizijske voditeljice Pilar Rubio.

 

Garcia je se o tom kontroverznom slučaju raspisao na spomenutoj društvenoj mreži, a u svojoj je objavio označio i Pilar Rubio kojoj se predstavio i objasnio što je prethodilo njezinu ulasku sa sinom.

 

Ravnateljstvo bolnice je u međuvremenu pokušalo objasniti situaciju, pa je ogorčenome ocu rečeno da odluka nije imala nikakve veze sa društvenim statusom, titulom oca i majke, već da je presudila trijaža, proces određivanja prioriteta liječenja bolesnika.

 

Garciju je ta tvrdnja još više razbjesnila, pa je u nastavku napisao sljedeće:

 

- Istjerali su nas usred trijaže, u trenucima dok je moj sin plakao od bolova, i to samo kako bi čim prije na red došlo dijete Pilar Rubio i Sergija Ramosa. Nije tu bilo baš nikakvog liječničkog kriterija - dodao je otac, koji je djetetu slavnih osoba poželio čim brži oporavak.

 

Rubio i Ramos zasad nisu komentirali slučaj, a javnosti je ostalo nepoznato i s kojim je od trojice sinova Rubio stigla u bolnicu i što ga je zadesilo.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI