Istražitelji još češljaju teren

Strašno: Obdukcijom utvrđeno kako je ubijena Lana Bijedić prije nego što je bačena u rijeku

Hronika 08.10.19, 13:14h

Strašno: Obdukcijom utvrđeno kako je ubijena Lana Bijedić prije nego što je bačena u rijeku
Tijelo je u rijeci ugledao ribar, koji je obavijestio policiju, a nastradalu su iz rijeke izvukli pripadnici Gorske službe spašavanje iz Ljubuškog i Čitluka

 

Prema preliminarnim rezultatima obdukcije, na tijelu 19-godišnje djevojke L.B. iz Mostara, koje je pronađeno u nedjelju u rijeci Studenčici kod Ljubuškog, nađeni su tragovi udaraca, većinom u predjelu glave, a ima i određenih tragova u predjelu ruku i rebara. Pored toga, pronađeni su i tragovi na vratu, nalik onima koji nastaju gušenjem, potvrdio je za Fenu županijski tužitelj Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) Josip Aničić.

 

- Za sada nema tragova da je djevojka bila silovana - kaže tužitelj i navodi kako se čeka pismeni nalaz i mišljenje vještaka.

 

Aničić je potvrdio i da je na mjestu događaja pronađen mobitel ubijene djevojke koji je poslan na vještačenje u Sarajevo te da, prema saznanjima Županijskog tužiteljstva, zasad nema osumnjičenih.

 

- Prema prvim rezultatima, sve se događalo oko mjesta na kojem je pronađena, na što ukazuju i tragovi borbe nađeni tijekom očevida - naglasio je tužitelj.

 

Podsjećamo, na poziv Policijske uprave Ljubuški beživotno tijelo djevojke iz rijeke su izvukli pripadnici gorske službe spašavanja, a u akciji je sudjelovalo 12 spašavatelja iz Ljubuškog i Čitluka.

 

MUP Zapadnohercegovačke županije pozvao je građane da ako imaju bilo kakva saznanja vezana za ovaj događaj kontaktiraju policiju na broj 039/ 830-808.

 

(FENA/md)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI