skupo košta povratak u vrh

Severina digla novi kredit: Nećete vjerovati kolika je mjesečna rata

Showbizz 03.10.19, 19:07h

Severina digla novi kredit: Nećete vjerovati kolika je mjesečna rata
Zaključila je da bi velika regionalna turneja mogla da je vrati na vrh pa je okupila tim saradnika i počela sa pripremama, a novčane probleme ponovo je riješila pozajmicom

 

Severina Kojić (47) ponovo je podigla kredit, ovog puta od 70.000 eura, koje planira da uloži u turneju. Ovo je već drugi put u manje od godinu kako se pjevačica obraća banci, od koje je već pozajmila 100.000 eura kako bi platila album. U oba slučaja založila je stan, prvo onaj u Zagrebu, u kome živi, a sada i u rodnom Splitu.


Nakon raskida saradnje s dugogodišnjim menadžerom Tomicom Petrovićem i lošeg plasmana njenog aktuelnog albuma, Severina se želi vratiti u vrh te je, stoga, najavila veliku regionalnu turneju. Pripreme su u toku, a novac je osigurala kreditom, prenosi Kurir.

 

Zaključila je da bi velika regionalna turneja mogla da je vrati na vrh pa je okupila tim saradnika i počela sa pripremama, a novčane probleme ponovo je riješila pozajmicom.


Organizacija turneje je skupa, to je više od sto hiljada eura. Dio novca je imala, a ostatak od 70.000 je pozajmila. U pitanju je ista banka koja joj je i početkom godine dala kredit za snimanje albuma. Jeste da je početkom ljeta imala problema s otplatom rata i da joj je prijetila aktivacija hipoteke na stan u Zagrebu, koji, inače, vrijedi skoro trista hiljada eura, ali je to riješeno. Refinansirala je kredit i za sada sve ide dobro. Rata je i dalje oko sedam hiljada mjesečno, ali joj je produžen rok otplate za još godinu – kaže izvor blizak Severini.

 

Ona je navikla da podiže i otplaćuje kredite. Još prije nekoliko godina je prvi put stavila pod hipoteku stan u Splitu, kada je kupila penthaus u Zagrebu, koji je u međuvremenu otplatila. Kako se stan u Splitu nalazi na obali mora, njegova vrijednost je više od pola miliona eura pa bankari nisu imali dilemu da li mogu da naplate pozajmicu ako ona ne bude plaćala rate. Tako Seve sada duguje banci skoro 200.000 eura sa pripadajućim kamatama – zaključio je sagovornik.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI