NOVA SEZONA INTIMNE SAPUNICE

KO SDA s gnušanjem uzvraća: Histerični Konakoviću, pogledaj se prvo u ogledalo! Završit ćeš na smetljištu historije!

Front 01.10.19, 12:14h

KO SDA s gnušanjem uzvraća: Histerični Konakoviću, pogledaj se prvo u ogledalo! Završit ćeš na smetljištu historije!
Povodom Konakovićevih uvreda i optužbi prema zastupnicima SDA za «kriminal», pozivamo predsjedavajućeg neka prvo pogleda u ogledalo prije nego što počne potvarati i klevetati bilo koga - poručuje KO SDA u svom saopštenju

 


Kantonalni odbor SDA s gnušanjem odbacuje histerične napade predsjedavajućeg Skupštine KS Elmedina Konakovića i osuđuje uvrede upućene prema zastupnicima SDA.


Zastupnici SDA govore u ime 50.000 građana Kantona Sarajevo i niko im ne može uskraćivati pravo govora, a posebno ne Konaković kroz zloupotrebu govornice.


To predstavlja vrijeđanje izborne volje građana, koja je mnogo veća od podrške koju ima Konaković i NiP.


Povodom Konakovićevih uvreda i optužbi prema zastupnicima SDA za «kriminal», pozivamo predsjedavajućeg neka prvo pogleda u ogledalo prije nego što počne potvarati i klevetati bilo koga.


Nijedan od zastupnika SDA ne tepa kriminalcima kao «mangupima», kako to radi Konakvić. Nijedan  od zastupnika SDA nije vršio pritisak na ministre u Vladi KS da nezakonito dijele njegovim prijateljima 500.000 KM novca za fiktivne projekte, u oblasti obrazovanja. Nijedan od zastupnika SDA nema u vlasništvu stanove, poslovne prostore, zemljišta u milionskom iznosu poput Konakovića.


Elmedin Konaković je na jako dobar način uvjerio građane KS u svoju prevrtljivost i nestabilnost, mijenjajući svako malo političke stavove i mišljenje o ljudima, idući iz krajnosti u krajnost. Riječ je o licu koje, izdajući se za novo lice, dobrano pokazalo sklonost ka kršenju zakona i pronevjeri budžetskog novca.

 

Takvi su uvijek završavali na smetljištu historije, i tako će biti i sa histeričnim predsjedavajućim SKS, navodi se na kraju saopštenja KO SDA.

 

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

 

BLIN
KOMENTARI