FOTO/ ČETVRT VIJEKA NA ESTRADI

Totalna transformacija: Za 26 godina Dara Bubamara promijenila sve na sebi... A pogledajte je na početku karijere

Showbizz 29.09.19, 12:21h

Totalna transformacija: Za 26 godina Dara Bubamara promijenila sve na sebi... A pogledajte je na početku karijere
Najveće transformacije je sprovodila u djelo uoči svakog novog albuma

 

 


 


Za četvrt vijeka karijere Dara Bubamara znatno se promijenila, tako da danas svojim veoma bujnim grudima prednjači među kolegicama.

 

dara-bubamara-1


Pjevačica je svoje najveće transformacije, logično, sprovodila u djelo uoči svakog novog albuma koji je trebalo da objavi, pa se, osim promjenama na glavi, bavila i isticanjem glavnih ženskih atributa.

 

dara-bubamara-2


U tom segmentu i ona je posegla za čarolijom koju donose silikoni, pa je njima povećala grudi, a uz to je bez prestanka eksperimentisala s frizurom, piše espreso.rs.

 

dara-bubamara-3

dara-bubamara-4


Šišala se i puštala kosu, probala čak i kako joj stoje crna i crvena, nosila i dijelom obrijanu glavu, ali se ipak vratila provjerenoj plavoj nijansi. Danas je najzadovoljnija promjenom koju je uspjela da izvede s kilažom.

 

dara-bubamara-5


Vidno je smršala, počela je da vježba i tako definitivno dotjerala tijelo do perfekcije. Za razliku od brojnih kolegica, Dara na licu nije radila operacije, ali ako je suditi po njenim storijima na Instagramu, voljela bi da ima napućenija usta. Međutim, usne ipak nikad nije podvrgavala estetskoj hirurgiji, a činjenica je i da joj je priroda podarila prirodne jagodice.

 

dara-bubamara-6


Ako se uporedi s nekim drugim pjevačicama, Bubamara nije imala vizuelne izlete koje bi možda voljela da zaboravi.

 

dara-bubamara-7

BLIN
KOMENTARI