pjevačica prošla kroz brojne tragedije

Tajči otkrila stravične detalje iz života: Bila sam silovana kao tinejdžerka, a za sve sam krivila sebe...

Showbizz 26.09.19, 15:32h

Tajči otkrila stravične detalje iz života: Bila sam silovana kao tinejdžerka, a za sve sam krivila sebe...
Kako bi danas o tome mirno razgovarala, bilo je potrebno puno truda i rada na sebi

 

Jedna od najvećih pop ikona 90-tih Tatjana Matejaš Cameron, znana kao Tajči, ekskluzivno je ekipu Dana De primila na luksuzni jedrenjak ‘MC Paradise’. Jedrenjak je poprište “Retreat&Sea Cruisea”.Polaznici kroz sedam dana obilaze brojne hrvatske gradove, meditiraju, uživaju u vrhunskoj hrani i slušaju Tajčine motivacijske govore.


Pjevačica s američkom adresom navodi kako ona nije liječnik niti se tako predstavlja, a kada primijeti da je neko u stanju da mu je potreban odmah reagira i uputi ga da se svakako javi svom doktoru. Brojne traume obilježile su Tajčin život, od te lutkice zatvorene u garderobe koju je s vremenom zamrzila pa se opet vratila iskonskoj Tajči, do smrti oca i muža, ali i silovanja u tinejdžerskoj dobi.


– Bila sam u tinejdžerskoj dobi, prije slave, dogodilo mi se silovanje, vjerovala sam da je to moja krivica. Nikome zbog toga nisam o tome htjela govoriti. Moramo stvoriti sredinu u kojoj žena ili muškarac neće vjerovati da sam su oni krivi kada im se to dogodi– priznala je Tajči.


Kako bi danas o tome mirno razgovarala, bilo je potrebno puno truda i rada na sebi.


– Puno psihoterapije, godine psihoterapije, duboka podsvijest, dugo mi je trebalo da se pogodi triger da se to otvori i da to iscijelim od svega-rekla je Tajči.

 

– Tatina smrt me jako pogodila, u fazi kad mi se počela razvijati ozbiljna depresija. Kad je tata umro, skroz sam, baš sam pukla, krahirala. Dugo sam se liječila, šest, sedam godina-rekla je Tajči.


Otkriva i kako je za vrijeme bolesti supruge čitavo vrijeme vjerovala u čudo, ali i što se događa u životu bračnog para kada znaju da im je ostalo još sedam dana zajedničkog života. Ispričala je i kako su se borili za brak u doba velike krize kada su čak neko vrijeme bili i razdvojeni.

 

(Express, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI