FOTO/ 'Demantujem prevaru, on je slobodan čovjek'

Anabela i Andrej više nisu zajedno: Atijas uhvaćen u provodu sa Minom Mateljan iz Sarajeva

Showbizz 22.09.19, 12:26h

Anabela i Andrej više nisu zajedno: Atijas uhvaćen u provodu sa Minom Mateljan iz Sarajeva
Razveli smo se zvanično. Svako je krenuo svojim putem mirno, bez skandala, ispričala je Anabela

 


Anabela i Andrej Atijas, prema riječima pjevačice, zvanično su se razveli prije dvije nedjelje. Kako se dalje navodi, razlog zašto su poslije sedam godina stavili tačku na brak nije prevara, što je ona i naglasila kada su isplivale Atijasove fotke sa starletom iz Sarajeva, Minom Mateljan.

 

"Razveli smo se zvanično. Svako je krenuo svojim putem mirno, bez skandala. Ne može da bude prevara kada je čovjek slobodan, mi nismo objavili na sva zvona da smo se razveli, zašto ja moram da dijelim svaki dio svoje intime? Želim da demantujem prevaru, on je slobodan čovjek. Mi već duži period nismo zajedno", ispričala je Anabela.

 

Dok je Anabela boravila u Makedoniji sa kćerkom koja je prvi put stala pred brojne fanove i latila se mikrofona, njen suprug se, kažu, provodio sa izvjesnom Minom Mateljan, starletom i fitnes instruktorkom iz Sarajeva, piše srbijanski Kurir.rs.

 

andrej-mina-mateljan

 

mina-mateljan

 

Podsjećamo, Mina Hadžijusufović, u javnosti poznata kao Mina Mateljan, danima je bila top-priča u domaćim, ali i regionalnim medijima nakon što joj je nekada dobra prijateljica Naida Leis-Karić s dečkom Murisom Hodžićem zapalila automobil marke Golf 7 ispred zgrade u sarajevskom naselju Dobrinja.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI