Nakon ostavke Senada Bratića

Denis Šulić iz SNSD-a će biti novi potpredsjednik NSRS-a iz reda bošnjačkog naroda

Front 19.09.19, 17:05h

Denis Šulić iz SNSD-a će biti novi potpredsjednik NSRS-a iz reda bošnjačkog naroda
Nakon što je juče najavljeno da će na sinoćnoj posebnoj sjednici biti raspravljano o smjeni Senada Bratića (SDA), sada već bivšeg potpredsjednika NS RS iz reda bošnjačkog naroda, Bratić je podnio neopozivu ostavku

 

Predložićemo Denisa Šulića za potpredsjednika Narodne skupštine RS iz reda bošnjačkog naroda i to na sljedećoj sjednici Skupštine, potvrdio je za "Nezavisne" Igor Žunić, šef Kluba poslanika SNSD-a u NS RS.

 

"Očekujemo da će na 7. redovnoj sjednici biti obavljena poslovnička procedura i da će se dati zvaničan prijedlog. Šulić će biti naš prijedlog, a da li će druge stranke imati svoje prijedloge to ne znamo, ali očekujem da od naredne sjednice potpredsjednik NS RS iz reda bošnjačkog naroda bude Šulić", istakao je Žunić.

 

Podsjećanja radi, nakon što je juče najavljeno da će na sinoćnoj posebnoj sjednici biti raspravljano o smjeni Senada Bratića (SDA), sada već bivšeg potpredsjednika NS RS iz reda bošnjačkog naroda, Bratić je podnio neopozivu ostavku.

 

Na sinoćnjoj posebnoj sjednici se ipak raspravljalo o njegovoj smjeni, jer kako je rečeno, Bratićeva ostavka nije fromalno-pravno zavedena u Skupštini.

 

Kako je navedeno, zahtjev za raspravu o Bratićevoj smjeni upućen je zbog nedavno usvojene Deklaracije SDA, a u kojoj je, kako je istaknuto, učestvovao i Bratić.

 

(Nezavisne.com, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)

 

 

BLIN
KOMENTARI