Uoči Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019

Make up artist Tamara Udovičić šminkala sretnu dobitnicu, a bilo je i nagrada iznenađenja

ŽENA iN 11.09.19, 13:49h

Make up artist Tamara Udovičić šminkala sretnu dobitnicu, a bilo je i nagrada iznenađenja
Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 održat će se 21. i 22.09.2019. godine u Hotelu Hills, u Sarajevu

 


Promocija Prvog sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 nakon Mostara održala se i u Banjaluci. U tržnom centru Delta Planet Banja Luka od 17 do 20 sati posjetioci su mogli saznali sve potrebne informacije o održavanju sajma i cjelokupnom programu.


Make up artist Tamara Udovičić šminkala je sretnu dobitnicu koja je izvučena putem nagradne igre koja je održana na facebook stranici Beautiful. Pored toga, nagradu iznenađenja, personalizirani dnevnik kompanije Sfera d.o.o. Mostar dobila je Marijana Kovačević.

 

beautiful-banjaluka-3


Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 održat će se 21. i 22.09.2019. godine u Hotelu Hills, u Sarajevu. Sajam će biti izložbeno prodajnog karaktera, te sve posjetioce očekuju popusti, nagrade igre, ali i bogat program: masterclassovi, koneferencija, te izložbeni popust sponzora sajma. Više od 100 brendova predstavit će se na sajmu sa odličnim ponudama i sajamskim popustima.


Za sve zainteresovane osiguran je prevoz, a više informacija možete dobiti putem facebook stranice ili web stranice www.sajam.beautiful.ba

 

beautiful-banjaluka-4


Zlatni sponzor je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique  Recherche, Brill Cosmetix, Magnetic Nails, te Frizerland. Cilj sajma je postati tradicionalni događaj namjenjen akterima ove industrije, ljubiteljima kozmetike, kao i onima kojima je prioritet biti lijep i zdrav. Ulaz je besplatan.


Naredna promocija sajma bit će održana u Tuzli i Sarajevu.

BLIN
KOMENTARI