VIDEO/ grozan prizor na jadranu

Došao na plažu s kantom punom fekalija i ispraznio je u more! Kupači ga gledali u šoku, a on im uzvratio...

Hronika 04.09.19, 11:15h

Došao na plažu s kantom punom fekalija i ispraznio je u more! Kupači ga gledali u šoku, a on im uzvratio...
- Taj je stariji 'gospodin' iskrenuo kantu punu fekalija i na naše 'sramite se' odgovorio sa 'sramite se vi' i bez pardona otišao – trvdi šokirana čitateljica koja se tog jutra kupala na plaži Rezalište (Šibenik) i sve snimila

Stariji čovjek iskrenuo je na Rezalištu kantu punu fekalija u more!, ogorčena je čitataljica portala ŠibenikIN koja je snimila video tog čovjeka koji prazni kantu u plićak.


- Sunčali smo se tu ispred pekare i odjednom je sve počelo smrdjeti. Kad smo se digli pogledati što se zbiva, on je sve to već iskrenuo i prao kantu rukama! Katastrofa. Kasnije je odšetao prema glavnoj cesti, neki je domaći… Dakle, taj je stariji 'gospodin' iskrenuo kantu punu fekalija i na naše 'sramite se' odgovorio sa 'sramite se vi' i bez pardona otišao – trvdi šokirana čitateljica koja se tog jutra kupala na plaži Rezalište i sve snimila.


Dvadesetak minuta nakon toga, fekalije su još uvijek plutale po plićaku, dodala je.

 


O tom događaju obavijestili smo šibenske komunalne redare koji su kazali da će na snimkama nadzornih kamera provjeriti što se točno tamo dogodilo.


U slučaju da komunalci zateknu osobu da ispušta fekalije ili neki drugi otpad baca u more, tražit će na uvid dokumente i a po utvrđivanju identiteta slijedi prekršajni postupak jer se za fizičku osobu kazna za to djelo može popeti i do dvije tisuće kuna.


- Pazite, nije to bezazlena kazna. Netko koristi javnu gradsku plažu da isprazni kantu fekalija – rekao je šibenski komunalac Bore Rončević.


Uočite li da netko u more izbacuje fekalije ili baca neki drugi otpad, svakako o tome obavijestite komunalne redare ili policiju, navodi portal ŠibenikIN.

 

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/ad)

 

 

BLIN
KOMENTARI