sprema se spektakl

Šerifović najavila veliki koncert u Mostaru: Ja volim Bosnu i Hercegovinu i to je prosto kao pasulj

Zabava 29.08.19, 19:57h

Šerifović najavila veliki koncert u Mostaru: Ja volim Bosnu i Hercegovinu i to je prosto kao pasulj
- Stigla sam prije 20 minuta. Sad idem spavati, jer sam se rano probudila. Nakon mostarskog koncerta odmah putujemo za Banju Luku. Kada radim, onda zaista radim, a prethodno želim da dobro jedem i dovoljno spavam, dodala je

 


Po prvi put u svojoj karijeri srbijanska pop zvijezda Marija Šerifović nastupit će u Mostaru. Veliki koncert zakazan je za sutra sa početkom od 21 sat na stadionu Kantarevac.

 

Šerifovićeva je koncert najavila na konferenciji za medije u hotelu Meppas, kazavši između ostalog da ne voli podilaziti publici pričama kako voli grad u kojem upravo treba nastupiti i kako je za njega vezana zbog babe, dede ili nekog trećeg.

 

- Ja volim Bosnu i Hercegovinu i to je prosto kao pasulj. Ukoliko nema pitanja, da krenem spavati, kazala je i izazvala smijeh prisutnih.

 

Dodala je da je sretna što će nastupiti u Mostaru, i to po prvi put, kao i da joj je čast što će se zavjesa na ljetnu sezonu u ovom gradu spustiti upravo njezinim koncertom. Ističe i da nije imala priliku prošetati gradom i vidjeti sve njegove ljepote, ali i da nema običaj kada radi gradove posjećivati poput turista.

 

- Stigla sam prije 20 minuta. Sad idem spavati, jer sam se rano probudila. Nakon mostarskog koncerta odmah putujemo za Banju Luku. Kada radim, onda zaista radim, a prethodno želim da dobro jedem i dovoljno spavam, dodala je.

 

Kvalitet koncerta će, ističe, zavisiti najviše od publike.

 

- Često me pitaju šta sam to pripremila. A ja odgovaram da nisam pripremila ništa i da ću biti dobra u mjeri u kojoj to bude publika. Moji koncerti su razmjena emocija, kazala je Šerifovićeva.

 

Organizatori su kazali da je ostalo još vrlo malo ulaznica, te pozvali zainteresovane da kupovinu obave dok je to još moguće na ranije utvrđenim prodajnim mjestima.

 

 

(Oslobodjenje, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/mr)

BLIN
KOMENTARI