Nema poravnanja

Ognjen Vranješ od Karleuše traži 100.000 eura da povuče tužbe, ona mu žestoko odbrusila

Showbizz 20.08.19, 09:05h

Ognjen Vranješ od Karleuše traži 100.000 eura da povuče tužbe, ona mu žestoko odbrusila
Sljedeće ročište zakazano je za septembar, kada bi trebalo da se sretnu oči u oči

 

Ognjen Vranješ tražio je od Jelene Karleuše 100.000 eura da bi povukao tužbe koje je početkom godine podnio protiv nje zbog prijetnji koje je iznijela na društvenim mrežama, prenosi Kurir.


Vranješ je putem advokata poručio Karleuši da spremi lovu i povuče tužbe i da će zaboraviti da postoji. Prema tvrdnjama izvora, JK je ovu ponudu doživjela kao nepristojnu, te je kategorički odbila.


- Advokatske kancelarije koje zastupaju Ognjena i Jelenu već mjesecima pokušavaju da pronađu rješenje, izmire stranke i izbjegnu ročište koje prijeti da bude žestoko. Ognjenov pravni zastupnik uspio je da ga ubijedi da kaže uslove pod kojim bi povukao tužbu, ali je to Jelenu još više razljutilo. On je tražio 100.000 eura i povlačenje svih tužbi koje je ona podnijela protiv njega - govori dobro obavješten izvor i dodaje:


- Kada je to čula, Jelena je načisto poludjela. Rekla je da joj na pamet ne pada i da će ga goniti do sudnjeg dana ako treba, ali da ni na kakva poravnanja i dogovore s njim ne pristaje. Poručila mu je da bi prije spalila pare nego ih dala njemu. Pritom je i dalje istog stava da se po cijenu privođenja neće odazivati na pozive po njegovoj tužbi - završava priču izvor.

 

Kako dalje saznaje Kurir, sljedeće ročište zakazano je za septembar, kada bi trebalo da se sretnu oči u oči. Jelena se inače na svaki poziv suda uredno odaziva, osim kada je Vranješ u pitanju.

 

Jelena i Ognjen nisu se odazivali na pozive kako bi reagovali na ova saznanja.

 

(DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/dg)

BLIN
KOMENTARI